Lifestyle|18.12.2019 13:19

Μπουράκ Χακί: Ο σύντροφος της Χαράς Παππά θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία της Ντενίση (vid)

Newsroom

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό πως η επιτυχημένη παράσταση της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου Αγαπημένη», που συγκίνησε χιλιάδες θεατές, θα γίνει κινηματογραφική ταινία. Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο για την ιστορία της Σμύρνης, βασισμένο σε πολυετή ιστορική έρευνα από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλου, ο ηθοποιός και σύντροφός της Χαράς Παππά από το «GNTM», Μπουράκ Χακί, συζητάει για τον ρόλο του Τούρκου, τον οποίο υποδυόταν ο Τάσος Νούσιας στην παράσταση και ερωτευόταν την ηρωίδα που ενσάρκωνε η Μιμή Ντενίση. Εκτός από τον Μπουράκ Χακί, άλλοι καλλιτέχνες που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία θα είναι η Βανέσα Ρεντγκρέιβ και η Ολύμπια Δουκάκη

Τα γυρίσματα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στη Μυτιλήνη και στην Αθήνα, θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάιο και θα κρατήσουν για πέντε βδομάδες. Η παραγωγή θα είναι διεθνής, με πολλούς ηθοποιούς, Έλληνες και ξένους, ενώ θα προβληθεί τα Χριστούγεννα του 2020. Τα επόμενα κάστινγκ πρόκειται να γίνουν τον Γενάρη, γι' αυτό και μέχρι τότε θα πρέπει να υπάρξει απάντηση εκ μέρους του Μπουράκ Χακί για τον αν δέχεται τον ρόλο.

Μιμή ΝτενίσηΧαρά Παππά