Lifestyle|19.12.2019 09:58

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου: Λέοντα, βάλε σε τάξη τα οικονομικά σου

Newsroom

Ο ∆ίας, ο πλανήτης των ευκαιριών και της επέκτασης -πνευµατικής, ψυχικής και υλικής-, εγκαταστάθηκε στον Αιγόκερω. Ας δούµε µερικά… tips για τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα του θέση. ΤΑΥΡΟΣ: Εύνοια µε το ∆ηµόσιο, δοσοληψίες µε ξένους και εξωτερικό. ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέα, δηµιουργική διάθεση, εύνοια σε φλερτ και παιδιά. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κερδίζονται πάσης φύσεως µάχες, έστω και στο παρά πέντε. ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βοήθεια από αδέλφια, ξαδέλφια, θείες, θείους, δασκάλους και συµβούλους πάσης φύσεως. ΙΧΘΥΕΣ: Το καλό µπορεί να προέλθει από: φιλικά πρόσωπα, συντροφιές, σωµατεία, λέσχες, οµάδες, πολιτικά κόµµατα, οµοϊδεάτες και συλλογικές δραστηριότητες γενικώς. Αυτά τα tips δεν αφορούν µόνο σε αυτήν την εβδοµάδα, αλλά όλο σχεδόν το 2019.

Σε γενικές γραμμές, ο Δεκέμβρης παραμένει ένας μήνας γεμάτος ενέργεια, ο τελευταίος του χρόνου και ο μήνας στον οποίο γιορτάζει ο Τοξότης. 

Ακολουθούν οι αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:


Κριός 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα ρουτίνας και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εξομαλυνθεί το κλίμα με συναδέλφους και να προωθήσεις θέματα που μπορεί να σε ανεβάσουν σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, αφήνοντας πίσω πιθανές εντάσεις. Σήμερα η ανάγκη να έρθεις κοντά με το ταίρι σου κυριαρχεί και δημιουργεί όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, αφού η κοινωνικότητα είναι έντονη και το φλερτ κορυφώνεται. 

Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και μπορείς να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις για εξόδους που μπορεί να φέρουν στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με την παρέα που θα βρεθείς. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και αυξάνονται οι ρυθμοί της καθημερινότητας, καθώς οι αγγαρείες και οι απαιτήσεις στη δουλειά γίνονται επιτακτικές και πρέπει να δώσεις λύσεις που μπορεί να σου προκαλούν άγχος και να σε οδηγούν στο να γίνεσαι άκρως επικριτικός με τους γύρω σου. Σήμερα η νευρικότητα το βράδυ μπορεί να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στην σχέση σου, φρόντισε να την περιορίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η καθημερινότητα δεν δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να φλερτάρεις. 

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω λειτουργεί βοηθητικά για να εξομαλύνεις σχέσεις και να πραγματοποιήσεις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να αποφέρουν και σπουδαία οικονομικά οφέλη. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό ανεβάζοντας τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου ώθηση να περάσεις όμορφα με το ταίρι και την παρέα σου. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες σε γεμίζουν χαρά και δεν αποκλείεται να βάλεις κάποιες στο πρόγραμμά σου. Σήμερα το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και σε φέρνει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ό,τι αφορά τον έρωτα.

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και μπορείς να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να προωθήσεις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που πιθανά να αποδώσουν πολλά και σε οικονομικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια και στο πως να περάσεις όμορφες στιγμές με τα οικεία πρόσωπα, κάτι που θα σε γεμίσει τρυφερότητα και αγαλλίαση. Σήμερα ο ρομαντισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, διαμόρφωσε την ανάλογη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει μέσα από το οικείο περιβάλλον και θα νιώσεις έντονη οικειότητα. 

Λέων
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα και εκκρεμούσες υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργεί ανασφάλεια. Σημαντικό είναι να μην προχωρήσεις σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις από την δουλειά σου, όπως μία επιθυμητή αύξηση ή μπόνους. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και γίνεσαι πιο κοινωνικός από ποτέ και αυτό σε οδηγεί στο να αποδεχτείς προσκλήσεις που θα δημιουργήσουν ευχάριστες στιγμές επικοινωνίας και διασκέδασης. Σήμερα είναι σημαντικό το να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, η επικοινωνία απογειώνει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στο να περάσεις μοναδικά και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Προσοχή μόνο γιατί ο εγωκεντρισμός θα προκαλέσει ένταση. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και μπορεί να σε ωθήσει στο να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και νιώθεις ότι θέλεις να βρεθείς με λίγους και καλούς και να περάσεις χαλαρές στιγμές απολαμβάνοντας το καλό φαγητό και την παρέα. Ο έρωτας κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε μαγικές στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός παίζουν κυρίαρχο ρόλο. Προσοχή στην κτητικότητα που θα προκαλέσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα φέρει σοβαρές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. 

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και μπορεί να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στις καθημερινές υποχρεώσεις αφού το έλλειμμα συγκέντρωσης είναι χαρακτηριστικό. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις να ξεπεράσεις πιθανές πληγές του παρελθόντος που σε βαραίνουν. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς εκφράζεις απόψεις και συναισθήματα με δυναμισμό και αυτό είναι κάτι που κεντρίζει το ενδιαφέρον των γύρω σου. Φρόντισε μόνο να μη γίνεσαι έντονα εγωιστής και δυναμιτίζεις τις σχέσεις σου. Σήμερα καλά θα κάνεις να δώσεις χώρο και στο ταίρι σου για να εκφράσει ανάγκες που μπορεί να έχει. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει και να απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες για να περάσεις υπέροχα με φιλικά πρόσωπα, απολαμβάνοντας την παρέα και το κέφι. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και σε οδηγεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου γιατί είναι σημαντικό το να απομονωθείς από όλους και όλα. Πληγές και τραύματα του παρελθόντος σου δημιουργούν έντονη μελαγχολία, προσπάθησε να την ισορροπήσεις μέσω της τέχνης. Σήμερα η ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν για να προκαλέσουν συναισθηματικό σεισμό.


Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα καριέρας και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις οικονομικού χαρακτήρα αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ικανοποιητική αύξηση που μπορεί να σε γεμίσει χαρά και ευχαρίστηση. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που σου δίνουν χαρά και μπορεί να συζητήσεις μαζί τους κοινά θέματα που πιθανά σας αφορούν. Σήμερα ευχάριστες στιγμές με την παρέα σου μπορείς να περάσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σου Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον της για εσένα, που πιθανά να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο. 

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις επαφές σου με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να πρωταγωνιστήσεις με το ταπεραμέντο σου γοητεύοντας τους πάντες. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που καλείσαι να τακτοποιήσεις, προσοχή στη νευρικότητα που θα οδηγήσει σε κόντρες. Σήμερα πιθανά επαγγελματικά ζητήματα αυξάνουν την ένταση και μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, η συμβολή και στην προσωπική ζωή θα είναι καταλυτική.

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν άγχος. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει οικονομικές υποθέσεις απο το παρελθόν που μπορείς να τακτοποιήσεις ή χρήματα που πιθανά σου αποδίδονται μετά από καιρό. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και τη θετική σου διάθεση. Παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να προκύψουν, καλά θα κάνεις να απολαύσεις την κάθε στιγμή για να περάσεις όμορφα. Σήμερα το φλερτ και η χαρά κατακτούν τη σχέση σου και απογειώνουν την διάθεσή σου. Ο έρωτας κυριαρχεί. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου στον έρωτα. 

Ιχθύες
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βοηθά να προωθήσεις οικονομικά ζητήματα και αντίστοιχες συνεργασίες, αλλά και να ισορροπήσεις στην προσωπική σου ζωή. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό εντείνοντας το πάθος και την ανασφάλεια που μπορεί να βιώνεις στον έρωτα. Ο ερωτισμός κυριαρχεί, όμως μπορεί να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις όταν η καχυποψία γίνεται πιο έντονη από ποτέ. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές. Σήμερα απόλαυσε το πάθος και τον αισθησιασμός στη σχέση σου, αποφεύγοντας φόβους που προκαλούν εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία έρχεται για να σε αναστατώσει και να προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

αστρολογικές προβλέψειςζώδιαζωδιακός κύκλοςζώδια Δεκεμβρίου