Lifestyle|01.12.2018 23:27

Τζον Κουγιούλης: Ποιος είναι ο... μυστήριος νέος παίκτης του Nomads;

Newsroom

Νέα είσοδος στο παιχνίδι Nomads, αφού στο επεισόδιο του Σαββάτου ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη μέλος στην ομάδα των εισβολέων, ο Τζον Κουγιούλης. Ποιος είναι, όμως, ο νέος επιχειρηματίας με τους... Χολιγουντιανούς φίλους; 

Ο Κουγιούλης δηλώνει επιχειρηματίας και παραγωγός. Στο βιογραφικό αναφέρει μεταξύ άλλων τις συμπαραγωγές των ταινιών The Bachelor και The Bachelor 2. Οι λογαριασμοί του στο Facebook και το Instagram είναι γεμάτοι με φωτογραφίες στο Χόλιγουντ, σε ακριβά θέρετρα, spa, δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις και διάσημους φίλους του.

Σπάνια μιλά στον Τύπο, αλλά τις λίγες φορές που το έχει κάνει εξιστόρησε πώς πέρασε από το Λύκειο στη Νέα Φιλαδέλφεια στο διορισμό στην Ολυμπιακή μέσω ΑΣΕΠ, στη διοργάνωση πάρτι, στις σπουδές στο μάρκετινγκ και τη διοίκηση για να μεταπηδήσει πλέον στον κόσμο των επιχειρήσεων και της παραγωγής ταινιών.

Ο παρουσιαστής του Nomads, Σάββας Πούμπουρας, τον παρουσίασε λέγοντας τα εξής: «Θέλω να σας πω ότι σας έχω μια έκπληξη. Σας έχω κάτι νέο. Επειδή σήμερα λείπει ο Dimar και υπάρχει αριθμητική ανισορροπία, πρέπει να φτιάξουμε τις ομάδες, να έρθουν στα ίσα τους. Σήμερα, λοιπόν, στην ομάδα των εισβολέων θα προστεθεί ένα νέο μέλος! Ο νέος παίκτης είναι ο Τζον Καγιούλης». 

Δεν μένει παρά να δούμε ποια θα είναι η πορεία του Κουγιούλη στο παιχνίδι και ποιος ο ρόλος που θα καλεστεί να διαδραματίσει...

NomadsΤζον Κουγιούλης