Lifestyle|02.12.2018 10:01

Μπόλιγουντ υπερπαραγωγή ο γάμος της Πριγιάνκα Τσόπρα (pics)

Newsroom

Πρωτοσυναντήθηκαν σε ένα πάρτι και όταν την είδε έπεσε κατευθείαν στα γόνατα και της έκανε ερωτική εξομολόγηση. Η 36χρονη πρώην Μις Κόσμος, Πριγιάνκα Τσόπρα και ο 26χρονος Τεξανός τραγουδιστής Νικ Τζόνας παντρεύτηκαν στην Ινδία σε μια τελετή που κράτησε... τρεις μέρες. 

Έξι μήνες μετά την πρόταση γάμου στην Ελλάδα, το ζευγάρι έκανε μια παραδοσιακή ινδουιστική και μια χριστιανική τελετή στην Ινδία. Νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι ήταν του οίκου Ralph Lauren, ενώ η κολλητή της νύφης Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε δια της απουσίας της - λόγω εγκυμοσύνης. 

Το ζευγάρι ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τη δεξίωση αλά Μπόλιγουντ, που έγινε στο παραμυθένιο Umaid Bhavan Palace στην πόλη Jodhpur.

T

T

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και μοντέλο Πριγιάνκα Τσόπρα γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1982 στην Ινδία. Το 2000 στέφθηκε Μις Ινδία και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο της Μις Κόσμος. Η ομορφιά της της έδωσε ένα εισιτήριο για τον κόσμο του θεάματος. 

Ξεχώρισε σε 50 ταινίες Bollywood και έγινε μια από τις πιο πλούσιες και καταξιωμένες ηθοποιούς της Ινδίας. Το Time την τοποθέτησε στη λίστα των 100 πιο επιδραστικών προσωπικοτήτων του κόσμου το 2016, ενώ το Forbes τη συμπεριέλαβε στη λίστα των 100 πιο δυναμικών γυναικών του πλανήτη. 

T
T
T
T

γάμοςΠριγιάνκα Τσόπρα