Lifestyle|02.12.2018 11:08

Η Ριάνα, ο Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος και το πριβέ δωμάτιο (pics)

Newsroom

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τα φλογερά φιλιά του ζευγαριού σε πισίνα μεγάλου ξενοδοχείου στην Ισπανία. Η Ριάνα και ο ισχυρός άνδρας της Toyota στη Σαουδική Αραβία, Χασάν Τζαμέελ προσπάθησαν να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό από τα media, αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Ο γοητευτικός Τζαμέελ, η περιουσία του οποίου υπολογίζεται σε 1,5 δισ. δολάρια, πολιόρκησε την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος και εκείνη ενέδωσε. Τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους απασχόλησαν για μήνες τα σκανδαλοθηρικά έντυπα, τα οποία έβγαλαν μέχρι και έγκυο τη Ριάνα.

Και ενώ οι πιο πρόσφατες φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει δώσει τέλος σε αυτόν τον πολυσυζητημένο δεσμό, το Hollywood Life αποκάλυψε ότι είναι και πάλι μαζί. Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αναφέρει ότι είναι ενθουσιασμένη με τον Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο - που αποφεύγει τη δημοσιότητα - και παρά το φορτωμένο πρόγραμμα και των δύο, η Ριάνα θέλει να παραμείνουν μαζί.

T

Την περασμένη Τρίτη έφαγαν στο ρεστοράν Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα. Το ζευγάρι - όπως αναφέρει το E! News - έφτασε «περιτριγυρισμένο από σωματοφύλακες και μπήκε στο ιδιωτικό δωμάτιο του εστιατορίου μέσω της πίσω πόρτας». 

T
T
T
T
Ριάνα