Lifestyle|29.12.2019 12:40

Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας: Αλλαγή σκηνικού με σηµαντικές πλανητικές µετακινήσεις

Βίκη Παγιατάκη

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια. ∆ύο είναι οι σηµαντικές πλανητικές µετακινήσεις που θα διαµορφώσουν κάπως ένα νέο πλανητικό σκηνικό. Η µία είναι αυτή που έχει να κάνει µε τον Ερµή, που στις 29 ∆εκεµβρίου περνάει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω. Αυτή θα διευκολύνει -περισσότερο τόσο τον τρόπο σκέψης όσο και µια σειρά θεµάτων- τους Αιγόκερους, τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς. Σπουδές, γραπτά, συµφωνίες, ταξίδια, µετακοµίσεις, ρυθµίσεις εντύπων και εγγράφων, κοινό και πελατεία και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί εξελίσσονται πιο απρόσκοπτα. Πιο προσεκτικοί σε αυτά Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι. Η δεύτερη πλανητική µετακίνηση αφορά τον Αρη που στις 4 περνάει στον Τοξότη. Προσεκτικότεροι παντού στο εξής ∆ίδυµοι, Παρθένοι και Ιχθύες.

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Σύνθετη από πολλές απόψεις και όχι µόνο επειδή εµπεριέχει και ∆εκέµβριο και Ιανουάριο η εβδοµάδα αυτή. Πρώτο θετικό στοιχείο, η βοηθητική θέση της Αφροδίτης που θα συνδράµει κόντρα στην επιβαρυντική επίδραση του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ερµή τις σχέσεις, τα οικονοµικά αλλά και τα αισθηµατικά. Ακόµα ένα θετικό αυτής της εβδοµάδας είναι ότι δεν φιλοξενεί την ενοχλητική πανσέληνο στον Καρκίνο -και που σας αφορά-, κάτι που κάνει η επόµενη. Η παρουσία του Ερµή στον Αιγόκερω µπορεί να δηµιουργήσει κάποιες… αρρυθµίες στην επικοινωνία και στα µέσα της σε συµφωνίες, σπουδές, µετακινήσεις, µεταφορικό µέσο, ταξίδια, έντυπα. Ξεµπερδέψτε µε ασαφείς καταστάσεις τώρα παρά την ερχόµενη εβδοµάδα.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

Επιτέλους τέλος. Ενα σχετικά δύσκολο από πολλές απόψεις διάστηµα, που ξεκίνησε γύρω στις 19 Νοεµβρίου, κλείνει τυπικά στις 4. Τυπικά γιατί συνήθως µένουν κάποιες… ουρές προβληµάτων που όµως µετά τις 4 θα είναι και πιο εύκολο να τακτοποιηθούν. Εξαιρετικά βοηθητικός όµως και αυτή την εβδοµάδα είναι και ο Ερµής. Καλύτερη επικοινωνία και µεγαλύτερη ευκολία σε ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, συµφωνίες και ρύθµιση πάσης φύσεως εγγράφων αλλά και ό,τι αφορά το παιδί. Αναµφίβολα, η ακόµα καλύτερη πορεία όλων αυτών είναι από τις 5 και µετά. Από οικονοµικής και αισθηµατικής απόψεως όµως οι πρώτες ηµέρες και του καινούργιου χρόνου δεν είναι και οι καλύτερες, γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνετε και περισσότερους συµβιβασµούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Σηµαντική η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 20 ∆εκεµβρίου και µετά, καθώς δεν σας έχει αφήσει εντελώς ακάλυπτους ακόµα και στις µεγαλύτερες δυσκολίες, οικονοµικές ή αισθηµατικές. Αν µάλιστα συνυπολογίσουµε και την ευνοϊκή επιρροή της Σελήνης, σίγουρα συµφέρει έως και την Παρασκευή 3 να κάνετε κάποιες πιο γρήγορες κινήσεις παντού. Στην εργασία, στα οικονοµικά αλλά και στο να συσφίξετε χρήσιµες ή ευχάριστες σχέσεις. Εως τις 3 φροντίστε να κλείσετε ανοιχτά θέµατα, όπου αυτά υπάρχουν, και ακόµα να ενισχύσετε µε τον ενδεδειγµένο τρόπο ελλείψεις και αδυναµίες. Στον γάµο; Στην αισθηµατική σας σχέση; Στην εργασία; Οπου. Από τις 4 ξεκινάει ένα πιο απαιτητικό διάστηµα που απαιτεί παρατηρητικότητα, συγκέντρωση, ψυχραιµία και προσοχή παντού. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η σπάνια συμπαράταξη των πλανητών Κρόνου, Πλούτωνα, Δία και Ερμή απέναντι στο ζώδιό σας στον Αιγόκερω είναι φυσικό, πρώτον να σας στερεί μεγάλο βαθμό αυτοδιάθεσης, αυτονομίας και ανεξαρτησίας και, δεύτερον, να αντιμετωπίζετε εδώ και εκεί γεγονότα και καταστάσεις κάθε άλλο παρά συνηθισμένα. Εξυπακούεται, λοιπόν, ότι θα πρέπει να είστε περισσότερο… ατσαλωμένοι ψυχικά, έτσι που να μη λυγίζετε εύκολα, και πιο έτοιμοι στο να αξιοποιείτε και την πιο μικρή ευκαιρία όπου αυτή παρουσιάζεται. Είναι φυσικό βεβαίως αυτό το... σκοτσέζικο ντους από το ζεστό στο κρύο να σας καταπονεί, αλλά από την άλλη πολλαπλασιάζει και τις δυνάμεις σας να αγωνίζεστε. Περισσότερο προσεκτικοί σε επικοινωνία, συμφωνίες, ταξίδια, έντυπα και έγγραφα, σπουδές και παιδιά αυτή την εβδομάδα.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μάλλον στην υπηρεσία των άλλων θα σας θέσουν τόσο οι τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου όσο και οι πρώτες του Ιανουαρίου. Το καλό αυτής της εβδομάδας είναι ότι στις 4 Ιανουαρίου κλείνει ένα όχι και τόσο εύκολο διάστημα, που ξεκίνησε γύρω στις 19 Νοεμβρίου. Από τις 5 λοιπόν σταδιακά και μετά θα μπορέσετε να ανασυνταχθείτε και μέσα και από την πιο καθαρή εικόνα που θα επικρατεί να βάλετε καινούργιες προτεραιότητες. Εως και τις 13 Ιανουαρίου, όμως, θα χρειαστεί να χαμηλώσετε κάπως τον πήχη των προσδοκιών σας σε οικονομικά και αισθηματικά. Πολλά έξοδα; Μειωμένα έσοδα; Ως προς τα αισθηματικά μπορεί να μεγιστοποιούνται είτε από εσάς είτε από το έτερον ήμισυ οι διαφορές που μπορεί να υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Δεκέμβριος κλείνει με κάποιες καλές υποσχέσεις που βέβαια δεν θα πραγματοποιηθούν όλα και γρήγορα, αλλά μέσα στη νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά σας. Το σίγουρο προς το παρόν είναι ότι το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας είναι πιο πρόσφορο τόσο για μια καλύτερη διάθεση όσο και για μια σειρά πραγμάτων, όπως ταξίδια, αγοραπωλησίες, θέματα σπουδών, επικοινωνία, συμφωνίες, συμβόλαια, ρυθμίσεις εντύπων και εγγράφων αλλά και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Αν είστε γεννημένοι μέσα στον Αύγουστο, είστε κάπως πιο ευνοημένοι, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και στη μεγαλύτερη δυσκολία θα υπάρχει μια εναλλακτική λύση. Από τις 4 Ιανουαρίου και μετά, όμως, όλοι σας οφείλετε μια μεγαλύτερη προσοχή παντού.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ασφαλώς και η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη και όλα όσα έφερε στον νου και στην καρδιά σας δεν είναι εύκολο να σβήσουν, αλλά αυτή η εβδομάδα τόσο στο ξεκίνημά της όσο και στο τελείωμά της δίνει μια μικρή νότα ευχαρίστησης. Από τις 29 όμως και ύστερα να είστε πιο προσεκτικοί σε μετακινήσεις, ταξίδια, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, παιδιά και πάσης φύσεως έντυπα και έγγραφα. Επίσης τι λέτε πώς και σε ποιον. Μια κάποια εύνοια όμως μπορεί να υπάρξει σε σχέση με τα οικονομικά. Σε αυτό το μήκος κύματος και οι διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά. Τώρα επίσης θα είναι πιο εύκολο να τσεκάρετε τα αισθήματα και τις προθέσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Το Σάββατο κλείνει ένα αρκετά κουραστικό, ανταγωνιστικό και ρευστό διάστημα, που ξεκίνησε γύρω στις 19 Νοεμβρίου. Λίγη υπομονή, λοιπόν, ακόμα και θα μπορέσετε εσείς να οδηγείτε τα πράγματα της ζωής σας εσείς και λιγότερο οι καταστάσεις. Αν μάλιστα συμβαίνει να έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αυτό θα είναι περισσότερο δυνατόν να συμβεί. Από τις 4 Ιανουαρίου και μετά, λοιπόν, καλό θα ήταν να επανεξετάσετε συνεργασίες, σχέσεις και γεγονότα που διαμόρφωσαν μια νέα κατάσταση. Αν πρέπει να προχωρήσετε σε αλλαγές και βελτιώσεις στον γάμο ή στην αισθηματική σας σχέση, κάντε το. Σίγουρα οι ημέρες μετά τις 4 προσφέρονται για κάτι τέτοιο αλλά και για δράση παντού με μεγαλύτερη σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Με τον Ερμή σαφώς πιο βοηθητικό από την Κυριακή 29 και μετά μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη εύνοια σε μια σειρά πραγμάτων που σχετίζονται με ταξίδια, μετακομίσεις, σπουδές, επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της συμφωνίας, τακτοποίηση εντύπων και εγγράφων αλλά και ό,τι αφορά το παιδί. Εως και τις 3 υπάρχει παντού μια μεγαλύτερη σιγουριά και ακόμα και οι δυσκολίες και τα εμπόδια παντού αντιμετωπίζονται κάπως πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Από τις 4 και μετά όμως θα χρειαστεί να προσέχετε περισσότερο παντού και να ζυγίζετε εκφράσεις, συμπεριφορές και αποφάσεις. Καθυστερήσεις, αναβολές σε αυτά που είχατε υπολογίσει δεν αποκλείονται, γι’ αυτό αφήστε και λίγο χώρο για το... απρόοπτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Με καλές προθέσεις και προδιαγραφές σάς αποχαιρετά ο Δεκέμβριος και με κάποιες ανάλογες καταφθάνει και ο Ιανουάριος, τουλάχιστον στις πρώτες του ημέρες. Επειδή το ξεκίνημα και το τελείωμα αυτής της εβδομάδας θα είναι πιο βατά και με μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις και τις επιλογές σας, εντάξτε σε αυτά είτε τα θέματα που θέλετε να ευχαριστηθείτε περισσότερο είτε αυτά που χρειάζονται κάποια μεγαλύτερη τύχη. Πάντως η ταχύτητα παντού σας συμφέρει περισσότερο είτε πρόκειται για τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας είτε πρόκειται για τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά. Οι 5 και 7 του μηνός μάλιστα είναι κομμένες και ραμμένες για να δώσουν απαντήσεις γι’ αυτά τα τελευταία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Με μια ευνοϊκή Αφροδίτη αλλά και τη Σελήνη στο ζώδιό σας -29 και 30- σας αποχαιρετά ο Δεκέμβριος. Φαίνεται πως οι συνθήκες που διαμορφώνονται αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά καλές τόσο για να τα περάσετε από... ανώδυνα έως αρκετά καλά -βλέπετε, το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός σας είναι διαφορετικό άρα και τα προβλεπόμενα αλλά και να είστε και πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί. Αξιοποιήστε, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα με κάθε τρόπο. Συμφωνίες, αγοραπωλησίες, οικονομικές και περιουσιακές κινήσεις γενικότερα και ακόμα καινούργιες γνωριμίες ή σύσφιξη και επανασύνδεση σχέσεων μπορεί να σας δώσουν κάτι καλό. Το πρώτο μισό του Ιανουαρίου, όμως, είναι και το περισσότερο προσφερόμενο όχι μόνο για την εργασία και τα πρακτικά θέματα αλλά και για τα ερωτικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σύνθετη η εβδομάδα αυτή και όχι μόνο γιατί αποτελείται από το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου και το ξεκίνημα του Ιανουαρίου, αλλά γιατί προς το τέλος της κάνει την ανατροπή. Γίνεται, δηλαδή, περισσότερο απαιτητική, ρευστή και απρόβλεπτη. Αυτό τυπικά από τις 4 Ιανουαρίου και μετά, καθώς ο μαχητικός, ανταγωνιστικός και κάπως απρόβλεπτος Αρης αρχίζει να... πρεσάρει το ζώδιό σας. Ενα πιο δύσκολο κάπως διάστημα ξεκινάει αυτή την ημερομηνία και όπως αντιλαμβάνεστε, θα πρέπει να είστε περισσότερο προετοιμασμένοι και για κάποια απρόοπτα, που βέβαια μπορεί να είναι σε έναν διαφορετικό τομέα για τον καθένα σας. Εργασία, σπουδές, σχέσεις, οικονομικά, αισθηματικά κ.λπ. Τώρα θα δοκιμαστούν συνεταιρισμοί, σχέσεις και συνεργασίες και θα φανούν αδυναμίες όπου υπάρχουν. Τον νου σας λοιπόν.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΚΡΙΟΣ: Κυριακή 29 και ∆ευτέρα, Πέµπτη, Παρασκευή και Σάββατο
ΤΑΥΡΟΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή 10
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριακή 29 έως ∆ευτέρα απόγευµα και από Πέµπτη µεσηµέρι έως Σάββατο µεσηµέρι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη
ΛΕΩΝ: Από Πέµπτη έως Σάββατο απόγευµα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: -
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 29 και ∆ευτέρα, Κυριακή 5
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τρίτη και Τετάρτη
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή 29 έως ∆ευτέρα απόγευµα, Πέµπτη, Παρασκευή και Σάββατο
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Κυριακή 5
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Πέµπτη, Παρασκευή έως και Σάββατο µεσηµέρι
ΙΧΘΥΕΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

ΚΡΙΟΣ: -
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως Πέµπτη µεσηµέρι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από Πέµπτη έως και Σάββατο.
ΛΕΩΝ: Κυριακή και ∆ευτέρα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από Τρίτη έως Πέµπτη πρωί.
ΖΥΓΟΣ: Από Πέµπτη έως Σάββατο µεσηµέρι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πέµπτη, Παρασκευή έως Σάββατο βραδάκι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από Σάββατο µεσηµέρι έως και Κυριακή 5
ΙΧΘΥΕΣ: -

αστρολογικές προβλέψειςζώδια ΔεκεμβρίουΒίκη Παγιατάκηζώδια