Lifestyle|01.01.2020 13:23

Αμαλία Κωστοπούλου - Αγγελος Λάτσιος: Υποδέχθηκαν μαζί το 2020 και δηλώνουν οικογένεια

Newsroom

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Αγγελος Λάτσιος, και οι κόρες του κουμπάρου της, Πέτρου Κωστόπουλου, έκαναν ρεβεγιόν σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ αργότερα διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς, η Ελενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος.

Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Αμαλία δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, σε μία από αυτές χαρακτήρισε τον γιο της Μενεγάκη «πολύ hot», ενώ σε άλλη έγραψε «Fam» (μτφρ. οικογένεια). Στην παρέα τους, επίσης, βρισκόταν ο Αρης Αργυρόπουλος, ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, που έδειχνε να περνά υπέροχα και να διασκεδάζει με τους φίλους του.

Αν και ο Αγγελος Λάτσιος είχε ταξιδέψει με τη μητέρα του και τα υπόλοιπα αδέλφια του σε εξωτικό προορισμό για τα Χριστούγεννα, επέστρεψε για να κάνει Πρωτοχρονιά με την παρέα του. 

Ντυμένος με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι, δεν άφησε λεπτό μόνη τη μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού. Η Αμαλία Κωστοπούλου ήταν και αυτή άκρως εντυπωσιακή, με ένα λεοπάρ στενό φόρεμα με λεπτές τιράντες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media. 

Ελένη ΜενεγάκηΆγγελος ΛάτσιοςΑμαλία ΚωστοπούλουΠέτρος Κωστόπουλος