Lifestyle|03.12.2018 10:45

Τα ζώδια της Δευτέρας (3/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό προτρέπει να δεις αγαπηµένα πρόσωπα και να περάσεις χρόνο µε τον/τη σύντροφό σου. Επένδυσε στις διαπροσωπικές σχέσεις δίνοντας σηµασία στις κινήσεις και τις απόψεις των αγαπηµένων σου. Η αντίθεσή της µε τον Ουρανό στο ζώδιό σου το βράδυ υποδηλώνει πως θα εκνευριστείς!

Ταύρος

Είσαι απασχοληµένος/η µε υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη στον Ζυγό δεν αφήνει να µείνουν για αργότερα! Η ενέργειά βοηθάει να φέρεις εις πέρας αυτά που έχεις στο πλάνο σου. Το βράδυ σχηµατίζει αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Κριό και νιώθεις έντονα την επιθυµία να αποµονωθείς για να ξεκουραστείς.

∆ίδυµοι

Η Σελήνη στον Ζυγό χαρίζει όρεξη και ζωντάνια ανεβάζοντας τη διάθεση. Τα αισθηµατικά έχουν προτεραιότητα και δεν αποκλείεται ευχάριστη κινητικότητα σε αυτό τον τοµέα. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως κάποιος φίλος θα πει κάτι δυναµιτίζοντας την ατµόσφαιρα.

Καρκίνος

Παρατηρείς πως η εσωστρέφειά σου είναι έντονη και σε κρατάει µακριά από δραστηριότητες. Η Σελήνη στον Ζυγό δείχνει πως προτιµάς τη θαλπωρή του σπιτιού σου παρά τις βόλτες! Η αντίθεσή της το βράδυ µε τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως µπορεί να προκύψει ένα επαγγελµατικό ζήτηµα.

Λέων

Νιώθεις καλύτερα συζητώντας ό,τι σε απασχολεί µε το στενό περιβάλλον και δεν το κρατάς για εσένα. Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί συζητήσεις µε συγγενείς και γνωστούς. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως κάποιες συζητήσεις γίνονται αφορµή να εµφανιστούν αντίθετες γνώµες!

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ανασφάλεια, έτσι πιθανόν να ασχοληθείς µε οικονοµικές εκκρεµότητες, επαγγελµατικές ανησυχίες και αισθηµατικά! Βάλε σειρά και ασχολήσου µε τα πιο σηµαντικά. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Ουρανό από τον Κριό σηµαίνει παρορµητικές κινήσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί εγωκεντρική διάθεση. Οι επαφές µε συνεργάτες ή τον/ τη σύντροφό σου έχουν δυσκολία. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Ουρανό από τον Κριό φέρνει αντιδράσεις που δεν περιµένεις, για αυτό µην τραβάς το σχοινί, ώστε να µη δηµιουργηθούν προβλήµατα στις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Η διάθεσή σου είναι εσωστρεφής επιλέγοντας να µείνεις µακριά από πολυκοσµία. Η Σελήνη στον Ζυγό δηµιουργεί ανάγκη αποµόνωσης γεµίζοντας τις µπαταρίες. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Ουρανό από τον Κριό φέρνει ξαφνική εργασιακή υποχρέωση ή καθηµερινή δουλειά για να αναλάβεις δράση.

Τοξότης

Οι συναντήσεις µε φίλους είναι η κύρια ενασχόληση καθώς η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει την ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές! Εκµεταλλεύσου τη διάθεσή σου για να συναντήσεις κόσµο και, γιατί όχι, να κάνεις δηµόσιες σχέσεις! Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Ουρανό από τον Κριό ενδέχεται να φέρει µια έκπληξη δίπλα σου.

Αιγόκερως

Οι ανησυχίες περιορίζονται στα επαγγελµατικά καθώς η καριέρα σου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Η Σελήνη στον Ζυγό δηµιουργεί ανάγκη να κερδίσεις τον θαυµασµό των ανωτέρων. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως τα σχέδια σου αλλάζουν εξαιτίας «παρεµβολών».

Υδροχόος

Νιώθεις καλά καθώς η Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού ενισχύει την ψυχολογία σου, δηµιουργώντας την ανάγκη να συναντήσεις όσους αγαπάς! Η αντίθεσή της µε τον Ουρανό από τον Κριό το βράδυ δηµιουργεί ένα εκρηκτικό κλίµα ανάµεσα σε εσένα και στους άλλους λόγω διαφορετικών απόψεων! Κράτα ήπιους τόνους.

Ιχθύες

Τελευταία προσπαθείς να βάλεις σε µια σειρά ενδόµυχες σκέψεις, πάθη και συναισθήµατα. Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί την τακτοποίηση εσωτερικών ζητηµάτων για να περάσεις και στα εξωτερικά. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Ουρανό από τον Κριό φέρνει µε έντονο τρόπο στο προσκήνιο τις σκέψεις σου.

ζώδια