Lifestyle|03.01.2020 13:47

Γιώργος Λάνθιμος: Οι βόλτες στην Αθήνα και οι χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένειά του

Newsroom

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος, παρά το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα, πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του, αλλά και για την οικογένειά του, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του. 

Τα φετινά Χριστούγεννα, ο Γιώργος Λάνθιμος εθεάθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κέντρο της πρωτεύουσας σε μια χαλαρή βόλτα. Ο ίδιος έδειχνε ν’ απολαμβάνει την ημέρα του μαζί με έναν φίλο του με τον οποίο μπήκαν σε καφετέρια της περιοχής για να απολαύσουν τον καφέ τους. Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τον βραβευμένο σκηνοθέτη και δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη του και την υποστήριξή του στη χώρα μας. 

Γιώργος Λάνθιμος (Copyright: Papadakis Press)

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες, ο βρετανικός Independent δημοσίευσε τη λίστα με τις 40 καλύτερες ταινίες από το 2010 έως και το 2019. H λίστα περιλαμβάνει και τον «Κυνόδοντα» (2009), την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου. Η ταινία απέσπασε πολλές διακρίσεις και βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ υπήρξε υποψήφια για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας στην 83η απονομή των βραβείων το 2011.

Γιώργος Λάνθιμος (Copyright: Papadakis Press)
Γιώργος Λάνθιμοςσκηνοθέτης