Lifestyle|05.01.2020 12:21

Pink και Νικόλ Κίντμαν: Έδωσαν 1 εκατομμύριο δολάρια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία

Newsroom

Η σταρ του Χόλιγουντ, Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) και ο σύζυγός της Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) δώρισαν 500.000 δολάρια στην υπηρεσία Rural Fire Service, για να στηρίξουν τον αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Αυστραλία. Η Νικόλ Κίντμαν τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στην γενέτειρά της, έχει μάλιστα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Αυστραλία» (2008), η οποία έδειχνε υπέροχα τοπία της μαγευτικής ηπείρου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η χώρα αντιμετωπίζει εδώ και εβδομάδες μία από τις πλέον καταστροφικές πυρκαγιές και θρηνεί πολλές ανθρώπινες ζωές, ενώ έχουν καεί περισσότερα από μισό δισεκατομμύρια ζώα. Υπολογίζεται ότι η φωτιά έχει κάψει πάνω από 12,35 εκατομμύρια στρέμματα και έχουν καταστραφεί περισσότερα από 1.500 σπίτια.

Νικόλ Κίντμαν με Χιού Τζάκμαν στην ταινία ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων υπερπολυτελής έπαυλη του ζευγαριού, που βρίσκεται στην περιοχή των πυρκαγιών κινδυνεύει, αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στην τεράστια οικολογική καταστροφή και τον τραγικό θάνατο πολλών ζώων που κάηκαν προσπαθώντας να διαφύγουν. Η πολυτελής κατοικία του 1878 βρίσκεται 8 χιλιόμετρα από το Exeter. Αφού γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο Σίδνεϊ, η Νικόλ Κίντμαν με τον σύζυγο και τις δύο κόρες της «πέταξαν» για Los Angeles με αποτέλεσμα η ηθοποιός να μην βρίσκεται στην Αυστραλία όταν ξέσπασαν οι φωτιές.

Εκπρόσωπος της σταρ ανέφερε ότι είναι συντετριμμένη με την καταστροφή στην Αυστραλία και ότι η οικογένειά της θα στηρίξει με όποιο τρόπο όσους καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές που έχουν δημιουργήσει τρόμο και έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές.

Η Pink αποφάσισε να δωρίσει 500.000 δολάρια για να βοηθήσει τις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες που μάχονται στην πρώτη γραμμή των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στην Αυστραλία.

T

«Νιώθω ότι έχω καταστραφεί βλέποντας το τι συμβαίνει στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή με τις τρομακτικές πυρκαγιές. Δεσμεύομαι να δωρίσω 500.000 δολαρίων απευθείας στις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες που μάχονται τόσο σκληρά στην πρώτη γραμμή. Η καρδιά μου είναι μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους στην Oz» έγραψε η τραγουδίστρια στο Twitter.

T

Νικόλ ΚίντμανφωτιέςPinkδωρεάΑυστραλία