Lifestyle|03.12.2018 14:58

Λέχου: Αστείο παρασκήνιο στο «Είσαι το ταίρι μου» (vid)

Newsroom

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου έχει μείνει στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού για το ρόλο της «Βίκυς» στη δημοφιλή σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου» (2001-2002). Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής των Καραβάτου-Κατσούλη, «Στη φωλιά των Κούκου», όπου θυμήθηκε αστεία περιστατικά από τα γυρίσματα της σειράς σε παραλία στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα, περιγράφοντας έναν κατά λάθος τραυματισμό καμεραμάν με μαχαίρι στα γυρίσματα της σειράς «Το  Νησί», θυμήθηκε και ένα περιστατικό στην Αυστραλία, στα γυρίσματα του σίριαλ «Είσαι το ταίρι μου» με τον Αλέκο Συσσοβίτη.

Εκεί, σύμφωνα με την ηθοποιό, βίωσαν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα: «Όταν κάναμε τα γυρίσματα του "Είσαι το ταίρι μου" στην Αυστραλία, είχαμε μια σκηνή στην παραλία με τον Αλέκο Συσσοβίτη. Από τις 4 το πρωί οι Αυστραλοί τσουγκράνιζαν την άμμο. Τι τσουγκρανίζουν, λέω, αυτοί. Την αναμοχλεύουν για να δουν μήπως υπάρχει ένα πετραδάκι, ένα αγκαθάκι. Μα, λέω, δεν πέφτουμε κάτω στην άμμο. Και αν γίνει λάθος και πέσετε; Τσουγκράνισαν όλη την περιοχή! Κόντεψα να πάθω τέσσερα εγκεφαλικά! Θέλω να πω πώς φροντίζουν τον ηθοποιό, Εδώ δεν έχει. Έλα μωρέ, 3 μέτρα είναι, πήδα δεν πειράζει!».

Κατερίνα ΛέχουΕίσαι το ταίρι μου