Lifestyle|03.12.2018 18:18

Φαίη Σκορδά: Πώς θα περάσει φέτος τα Χριστούγεννα (vid)

Newsroom

Σε εκδήλωση του Make a Wish (Κάνε Μια Ευχή) Ελλάδος, του οποίου είναι πρέσβειρα, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου τη Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια μίλησε στον ρεπόρτερ της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open, μεταξύ άλλων και για τα σχέδιά της φέτος τα Χριστούγεννα. Μια εποχή που αγαπά να περνά οικογενειακά, με προορισμό συνήθως το σπίτι των γονιών της στο Κιλκίς και στο εξοχικό τους στο χωριό Άνω Πορόια. Όπως αποκάλυψε κάτι αντίστοιχο έχει στα σχέδιά της και φέτος.

«Με το που τελειώσει η εκπομπή την Παρασκευή, πρώτα ο Θεός, θα ανέβουμε επάνω. Θα πάμε λίγο στο χωριό, στο Κιλκίς και ελπίζω να κάνουμε και μια βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη, που τα Χριστούγεννα είναι μαγική». Τα Χριστούγεννα θα τα περάσει με τους δύο γιους της, Γιάννη, 7, και Δημήτρη, 5, και ερωτήθηκε από τον ρεπόρτερ της εκπομπής αν προγραμματίζουν με αφορμή τις γιορτές να περάσουν χρόνο και όλοι μαζί, με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα.

«Το κάνουμε αυτό ούτως ή άλλως. Και μια καθημερινή. Το έχουμε κρατήσει. Δεν πρέπει να περιμένουμε μια αφορμή συγκεκριμένη για να είμαστε όλοι μαζί, είναι κάτι που βγαίνει φυσικά χωρίς προγραμματισμό στην ατζέντα», εξήγησε, καθώς το πρώην ζευγάρι έχει μια πολύ αρμονική σχέση, μεγαλώνοντας από κοινού τα παιδιά τους.

Open TVΚατερίνα ΚαινούργιουΦαίη Σκορδά