Lifestyle|10.01.2020 11:59

Νόνη Δούνια: Η σοβαρή επέμβαση στην καρδιά, η είσοδος στη Βουλή και το GNTM

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (9/1), η Νόνη Δούνια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε αρχικά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη

«Το πρόβλημα υγείας μου ήταν τόσο σοβαρό, όσο μπορεί να είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Δεν έγινε ξαφνικά, το ήξερα, ήταν προγραμματισμένο. Ήταν ένα πρόβλημα που παρακολουθώ από μικρή και από τα 25 μου γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να πάω να χειρουργηθώ στη καρδιά μου. Λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Την έχουν αρκετές γυναίκες, όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική νόσος και σιγά σιγά μου έλεγε πως ο μεντεσές χαλάει και θέλει φτιάξιμο. Το χειρουργείο κράτησε 8 ώρες. Τα παιδιά μου δεν καταλάβανε τίποτα, τους είχα ενημερώσει για όλα και ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Σκεφτόμουν να γράψω ένα γράμμα στα παιδιά μου πριν το χειρουργείο, αλλά δεν το έκανα για να μην σκέφτομαι αρνητικά» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ συγκινητικά τα μηνύματα του κόσμου. Το ενδιαφέρον και η αγάπη που έδειξε ο κόσμος, τα μηνύματα που έλαβα ήταν συγκινητικά και μένω σε αυτό». 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο βουλευτικό αξίωμα και την ευθύνη που τη διακατέχει, ενώ δεν αρνήθηκε να μιλήσει και για το «Greece’s Next Top Model». «Θα πήγαινα μόνο με τον ρόλο της Έλενας Χριστοπούλου, να σε καθοδηγήσω. Δεν θα πήγαινα σαν κριτής γιατί δεν θα μπορούσα να πω αλήθεια. Δεν θέλω να απογοητεύσω τις νέες κοπέλες». 

ΒουλήGNTMΝόνη Δούνια