Lifestyle|25.10.2018 14:43

Πρεμιέρα σε πλατό υπερπαραγωγή για την Κατερίνα Καινούργιου

Newsroom

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε δυναμική πρεμιέρα σήμερα (25/10) το πρωί στο Open TV, με την εκπομπή της «Ευτυχείτε», σε ένα πλατό υπερπαραγωγή. Η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε θριαμβευτικά στο στούντιο, ντυμένη στα ροζ, με τον DJ να παίζει Dua Lipa και το ρυθμό στα κόκκινα. Το πλατό και ο τίτλος δεν είναι οι μόνες αλλαγές στην εκπομπή, αφού το νέο τηλεοπτικό σπίτι της Κατερίνας αναμένεται να είναι πλήρως ανανεωμένο από άποψη θεματολογίας και προσέγγισης των θεμάτων.

Η Καινούργιου χαμογελαστή καλημέρισε τους τηλεθεατές, λέγοντας. «Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Καλώς ήρθατε στο νέο μας τηλεοπτικό σπίτι. Στο νέο μου τηλεοπτικό σπίτι. Καλώς ήρθατε λοιπόν στο Open. Νομίζω δεν υπάρχει ωραιότερο όνομα από το Open. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαστε ανοιχτοί για όλους εσάς» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας και συνέχισε: «Έχουμε ετοιμάσει  υπέροχα πράγματα για εσάς εδώ. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε πολύ καιρό και με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε».

Σχολιάζοντας τον τίτλο της εκπομπής είπε: «Όταν συζητάγαμε με τον Θέμη τον Μάλλη από το καλοκαίρι τον τίτλο της εκπομπής και μου λέει ότι αποφασίσαμε η εκπομπή να λέγεται «Ευτυχείτε» λέω «Ευτυχείτε;» και μου λέει Κατερίνα «Υπάρχει πιο ωραία ευχή από το ευτυχείτε;».

Μετά από αυτή την εισαγωγή, η οποία έγινε μέσα σε μια θάλασσα από μπαλόνια, η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε στην θεματολογία της εκπομπής, που έχει κρατήσει άθικτη την ενότητα με τις προσωπικές ιστορίες των τηλεθεατών. Ενότητα που έφερνε και τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης στο «Φτιάξε καφέ να στα πω». 

Η πρώτη συνεργάτιδα που παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό ήταν η fashion expert Γεωργία Παντελέ που θα δίνει συμβουλές μόδας. Στην εκπομπή θα συμμετέχουν οι δίδυμες αδελφές Ράντη, Βαλεντίνη και Αγάθη, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Τη στήλη της μαγειρικής θα επιμελείται ο σεφ Γιώργος Τσούλης και φυσικά η Βίκυ Παγιατάκη θα δίνει καθημερινά τις αστρολογικές της προβλέψεις.

Δείτε το video:

Open TVΚατερίνα Καινούργιου