Lifestyle|04.12.2018 09:49

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ο γάμος και η περιπέτεια υγείας (vid)

Newsroom

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night show» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού σχολίασε το κοστούμι του ηθοποιού, τον ρώτησε για τον γάμο του και για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του. 

Αρχικά ο Αρναούτογλου παρατήρησε ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει αδυνατίσει. «Αδυνάτισες;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Έχασα 4,5 κιλά», είπε ο ηθοποιός με τον παρουσιαστή να τον ρωτά: «Με προσπάθεια;». Εκεί ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο λόγος που αδυνάτισε ήταν η πυώδης αμυγδαλίτιδα που τον έστειλε στο νοσοκομείο και τον άφησε... νηστικό για μία εβδομάδα. 

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο του με την Λίνα Πρίντζου: «Ο γάμος πάει καλά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πως το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον. Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», την οποία παρακολούθησε και η Ελένη Μενεγάκη. Έκανε μάλιστα μια ανάρτηση στο Instagram αγκαλιά με τον πρωταγωνιστή. 

T
T
Βασίλης ΧαραλαμπόπουλοςThe 2night showΓρηγόρης Αρναούτογλου