Lifestyle|04.12.2018 16:55

Η Μυριέλλα Κουρεντή ποζάρει ολόγυμνη (pics)

Newsroom

Η Μυριέλλα Κουρεντή, η Βίλμα Τσακίρη, η Γιάννα Σταυράκη, η Φιλίτσα Καλογεράκου, η Ελευθερία Ρήγου και η Τέτα Καμπουρέλλη ποζάρουν γυμνές στο φακό για την παράσταση «Χαμάμ Γυναικών» που πρωταγωνιστούν. Το έργο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο «Ελυζέ» σε μερικές μέρες. 

Σε ένα δημοτικό χαμάμ που έχει χτιστεί στις αρχές του αιώνα σε κάποια συνοικία του Λονδίνου, συχνάζουν γυναίκες της περιοχής, φαινομενικά για να «χαλαρώσουν» και να «ξεκουραστούν», αλλά ουσιαστικά για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να μιλήσουν.
Ανάμεσα τους η απίθανη γηραιά κυρία Μέντοου με την υστερική κόρη της Αυγή, η παρορμητική Τζόσι, η συντηρητική Νάνσυ, η συγκρατημένη Τζέιν.

Γίνονται φίλες κι εκμυστηρεύονται τα συναισθήματα τους μεταξύ τους, αλλά και στη Βιολέτα, την υπεύθυνη του χαμάμ. Η αναστάτωση στη ζωή αυτών των έξι γυναικών έρχεται όταν ο Δήμος αποφασίζει να γκρεμίσει το χαμάμ. Οι έξι γυναίκες θα αγωνιστούν για τη διάσωση του και θα δεθούν περισσότερο μεταξύ τους.

Το «Χαμάμ γυναικών» είναι ένα έργο απολαυστικό, που πραγματεύεται με χιούμορ και τρυφερότητα ακόμη και δύσκολα θέματα. Κυρίως όμως είναι έργο κοινωνικό, για τη φιλία, τη γυναικεία αλληλεγγύη και για το τι μπορούν να κατορθώσουν οι γυναίκες όταν ενωμένες αντιμετωπίζουν έναν κοινό εχθρό. Ή έναν κοινό στόχο...

Τη διεύθυνση παραγωγής έχει αναλάβει ο Βασίλης Γκουρούσης και την οργάνωσή της ο Ιωάννης Παντελίδης.

φωτογράφισηΜυριέλλα Κουρεντήθέατρο