Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας του Open
NewsroomΗ πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε και το απόγευμα της Τετάρτης 24/10 παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα του Open TV. Η πολύπειρη δημοσιογράφος Έλλη Στάη έκανε την αρχή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και καλωσόρισε τους τηλεθεατές. Το Epsilon αλλάζει χαρακτήρα και αποκτά πλούσιο πρόγραμμα τόσο στη σφαίρα της ψυχαγωγίας όσο και στο πεδίο της ενημέρωσης.
Το βράδυ της Τετάρτης μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έκαναν πρεμιέρα η εκπομπή «Κουζίνα για δύο» και οι σειρές «Πρίγκιπας της φωτιάς» και «Ου Φονεύσεις». Πώς αντέδρασαν οι τηλεθεατές τις πρώτες ώρες προβολής του νέου Open TV; Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB από τις 19:00 το απόγευμα, δηλαδή την ώρα που η Έλλη Στάη ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου μέχρι και τα μεσάνυχτα σημείωσε 8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό.
Ειδικότερα το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη σημείωσε 11,4% στο γενικό σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό. Όταν θα υπάρχει η πλήρης εικόνα του νέου προγράμματος θα φανεί και το πώς θα κινηθεί η προσοχή των τηλεθεατών και τα νούμερα τις επόμενες μέρες.
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα