Lifestyle|25.10.2018 13:51

Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας του Open

Newsroom

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε και το απόγευμα της Τετάρτης 24/10 παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα του Open TV. Η πολύπειρη δημοσιογράφος Έλλη Στάη έκανε την αρχή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και καλωσόρισε τους τηλεθεατές. Το Epsilon αλλάζει χαρακτήρα και αποκτά πλούσιο πρόγραμμα τόσο στη σφαίρα της ψυχαγωγίας όσο και στο πεδίο της ενημέρωσης.

Το βράδυ της Τετάρτης μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έκαναν πρεμιέρα η εκπομπή «Κουζίνα για δύο» και οι σειρές «Πρίγκιπας της φωτιάς» και «Ου Φονεύσεις». Πώς αντέδρασαν οι τηλεθεατές τις πρώτες ώρες προβολής του νέου Open TV; Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB από τις 19:00 το απόγευμα, δηλαδή την ώρα που η Έλλη Στάη ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου μέχρι και τα μεσάνυχτα σημείωσε 8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό.

Ειδικότερα το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη σημείωσε 11,4% στο γενικό σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό. Όταν θα υπάρχει η πλήρης εικόνα του νέου προγράμματος θα φανεί και το πώς θα κινηθεί η προσοχή των τηλεθεατών και τα νούμερα τις επόμενες μέρες.