Lifestyle|22.01.2020 13:44

Βασίλης Σπανούλης: Οι πρώτες δηλώσεις για το έκτο παιδί - «Σταματάμε! Το λήγουμε εδώ»

Newsroom

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Το όμορφο ζευγάρι απέκτησε πριν λίγες ημέρες το έκτο παιδί τους. Το πρώην μοντέλο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο μπάσκετ έχουν ήδη τρία αγόρια και δυο κορίτσια και καλωσόρισαν με αγάπη το νέο τους κοριτσάκι.

Χαρούμενος μπαμπάς ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». «Οι κόρες και οι γιοι μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Δεν ήμουν “παρών” γιατί ήταν καισαρική. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη κόρη μου και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει αυτή την κατάσταση. Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογιά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Σταματάμε! Το λήγουμε εδώ, τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Δόξα το θεό είμαστε καλά, να έχουν υγεία τα παιδιά και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Όνομα δεν έχουμε αποφασίσει. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει το δρόμο του και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους» υπογράμμισε ο αθλητής του μπάσκετ. 

Βασίλης ΣπανούληςΟλυμπία Χοψονίδου