Lifestyle|23.01.2020 01:32

Στα δικαστήρια οδηγείται ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις «4.000 γυναίκες»

Newsroom

Στις δικαστικές αίθουσες θα οδηγηθεί σύντομα ο Γιάννης Σπαλιάρας. Αφορμή είναι η νέα αναφορά για τις 4.000 γυναίκες, που αποφάσισε να σχολιάσει ξανά το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου που είχε πάρει την συνέντευξη το 2015.

«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια και θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000. Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ και όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ. Η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από τρίωρη πίεση δημοσιογράφου και δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια» έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Μετά την ανάρτηση του ηθοποιού και μοντέλου, ο δημοσιογράφος ο Γιάννης Βίτσας είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά, όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»: «Τον Ιούλιο του 2015, συναντηθήκαμε με τον κ. Σπαλιάρα προκειμένου να του κάνω τη συνέντευξη τότε για το «ΕΓΩ WEEKLY», στο οποίο ήμουν αρχισυντάκτης. Κάναμε, λοιπόν, μία συνέντευξη, η οποία δεν ήταν μόνο προσωπική, αλλά και επαγγελματική. Ήταν μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Στη συνέχεια, μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" και ανέφερε ότι πιέστηκε αρκετά στη συνάντησή μας και ότι κράτησε τρεις ώρες. "Για να με ξεφορτωθεί", όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είπε ότι πήγε με 4.000 γυναίκες για να βγει αυτός ο τίτλος της συνέντευξης. 

Φυσικά, τα πάντα ήταν αναληθή. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: "για ποιο λόγο μιλάς εναντίον μου, ειδικά όταν έχω το υλικό της συνέντευξης μας". Τότε μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί πως όλοι τον ρωτούν γι' αυτό το πράγμα και έκανε μία δημόσια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία μου ζητούσε συγγνώμη. Επειδή δεν είμαι φιλοπόλεμος ως άνθρωπος δεν έδωσα συνέχεια.

Αναγκάζομαι, όμως, τώρα να καταφύγω στη δικαιοσύνη γιατί επανέλαβε τα ίδια ψεύδη, έπειτα από πέντε χρόνια, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έχω μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο μου, ενώ τις επόμενες μέρες θα κάνω ένα ραντεβού μαζί του για να του δώσω όλα τα στοιχεία. Θα κινηθώ νομικά γιατί τη βρίσκω ειλικρινώς πολύ προσβλητική και τρομερά αγενές τη συμπεριφορά του.

Γιάννης Σπαλιάρας