Lifestyle|24.01.2020 13:15
Τζόυς Ευείδη: Μιλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές
NewsroomΤο βράδυ της Πέμπτης (23/1), η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» μίλησε για την προσωπική της ζωή και για τους λόγους που δεν παντρεύτηκε ποτέ. Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια με τις φωνητικές της χορδές.
«Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου. Η φωνή μου είναι με πολλά προβλήματα. Χρειάζεται επέμβαση, αλλά προσπαθώ να το αποφύγω» τόνισε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έτσι έγινε, όχι από το τσιγάρο, αλλά από την κακή χρήση. Είναι χαλάρωση των χορδών. Δεν φτάνει η υπόλοιπη χαλάρωση έπρεπε και στις χορδές».
Τέλος, μίλησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και αποκάλυψε την εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος της στα επόμενα επεισόδια.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων