Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Σε άσχημη κατάσταση μετά το τροχαίο
NewsroomΤο μεσημέρι της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν καθ’ οδόν με τη μηχανή του στην Πανόρμου και κατευθυνόταν σε γύρισμα για τη σειρά «Για πάντα παιδιά».
Ξαφνικά το όχημα που ήταν μπροστά του φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να μην προλάβει να αντιδράσει και να πέσει πάνω του. Ο Λεωνίδας έχασε τις αισθήσεις του και έσπασε τα δύο του πόδια, το ένα πόδι του έχει κάταγμα στο μηρό και το άλλο στην κνήμη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Ο πατέρας του στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN TV «Ευτυχείτε» ανέφερε: «Στο ένα του πόδι έχει σπάσει ολοσχερώς το μηρό και έχει αιμάτωμα και δεν μπορεί να χειρουργηθεί και θα πάει από την άλλη εβδομάδα. Και στο άλλο πόδι έχει πρόβλημα σε δύο σημεία στο γόνατό του στο δεξί του πόδι»!
Το ρεπορτάζ της εκπομπής αποκάλυψε ότι ο Λεωνίδας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε μία σειρά από χειρουργεία, γεγονός που φυσικά θα τον αναγκάσει να κάνει ένα διάλειμμα από το θέατρο.
- Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας: Νέο ηχηρό καμπανάκι για το «Ελ. Βενιζέλος» - Ξανά εκτός λειτουργίας δύο στα τρία ραντάρ
- Νέο πόρισμα «καίει» τον Χιλετζάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Στο μικροσκόπιο και η σύζυγός του
- Σύλληψη «βόμβα» για την υπόθεση Έπσταϊν - Υπό κράτηση ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Οι περιοχές