Lifestyle|24.01.2020 17:06

Eurovision - Sandro Nicolas: Ανάμεσα σε δύο τραγούδια η κυπριακή συμμετοχή

Άκης Φωτόπουλος

O ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει ήδη ηχογραφήσει ένα τραγούδι, ενώ σε λίγες ώρες φθάνει στο Βερολίνο όπου και θα συναντηθεί με το συνθέτη του δεύτερου τραγουδιού για να κανονίσουν από κοντά τις λεπτομέρειες της ηχογράφησης του, η οποία και θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι του ΡΙΚ έχοντας στα χέρια τους τα δύο υποψήφια κομμάτια θα κληθούν να επιλέξουν αυτό που θα ερμηνεύσει ο Sandro Nicolas στο διαγωνισμό του Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η κυπριακή πλευρά αρχές του άλλου μήνα θα ανακοινώσει τον τίτλο του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο Sandro όπως επίσης και την ομάδα που θα τον πλαισιώσει. Σημειωτέον ότι ο Sandro Nicolas θα δώσει το παρόν του στο Eurovision pre party, που διοργανώνει ο OGAE Σουηδίας, το Σάββατο 7 Μαρτίου, σε μια εκδήλωση κατά την οποία θα κληθεί να ερμηνεύσει ζωντανά και το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

 

Να θυμίσουμε για μια ακόμη φορά ότι ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου είναι 23 ετών, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Heinsberg της Γερμανίας από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα και μόλις στα 15 του χρόνια έγραψε το πρώτο του τραγούδι. Πριν από δύο χρόνια, συμμετείχε στο «The Voice» της Γερμανίας, φθάνοντας μέχρι τον ημιτελικό ενώ πέρυσι το καλοκαίρι ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ του New Wave Festival, ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ των χωρών της ανατολικής Ευρώπης.

Sandro NicolasEurovisionΚύπρος