Lifestyle|26.01.2020 17:46

Λάμπρος Κτεναβός: Ο «Οσμάν» είναι άρρωστος χαρακτήρας - Θα ακολουθήσουν πιο σκληρές σκηνές

Newsroom

Ο Λάμπρος Κτεναβός, που υποδύεται τον αιμοδιψή Οσμάν στην υπερπαραγωγή του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελα Χαμογέλα» για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει, τις δύσκολες στιγμές των γυρισμάτων, αλλά και την προσωπική του ζωή. O ηθοποιός είναι ζευγάρι με την Ειρήνη Ψυχράμη και λίγο μετά τον ερχομό του γιου τους αποφάσισαν ότι ήρθε η στιγμή να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. «Δεν κάναμε ουσιαστικά γάμο, περιμέναμε τυπικά ότι θα πάμε στο δημαρχείο να βάλουμε τις υπογραφές μας για να είναι το παιδί μας σωστό, αναγνωρισμένο και καλυμμένο από όλες τις απόψεις» είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Στην κάμερα του «Ελα Χαμογέλα» ο Λάμπρος Κτεναβός σκιαγράφησε τον δύσκολο και σκληρό χαρακτήρα του Οσμάν. «Ο Οσμάν ήταν ένας άρρωστος χαρακτήρας, προσπαθώ να διαχωρίσω τις ενέργειές του και να πράττω πάνω σε αυτό και όχι στο ψυχολογικό του προφίλ. Διάβασα για τον Οσμάν, ένας άνθρωπος άρρωστος, δύσκολος ρόλος και ιστορικά ήταν κατά το ήμισυ Πόντιος με πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που ευθύνονται για αυτό που έγινε».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο «Κόκκινο Ποτάμι» ο Λάμπρος Κτεναβός είπε: «Θα ακολουθήσουν ακόμα πιο σκληρές σκηνές και ο κόσμος πρέπει να είναι προετοιμασμένος». Ιστορικά ο Οσμάν δεν χάνεται. Ο Κεμάλ πολύ αργότερα αποφασίζει να τον σκοτώσει. Αναφορικά με τις δυσκολίες που συνάντησε για τον ρόλο του Οσμάν, ο ηθοποιός απάντησε ότι πέρασε... άσχημα στις σκηνές βίας με την Τατιάνα Παπαμόσχου.

Open TVΛάμπρος ΚτεναβόςΚόκκινο ποτάμι