Lifestyle|05.12.2018 10:23

Κολέτσα: Γιατί παράτησε τον Λιάγκα πριν τελειώσει το σόου (vid)

Newsroom

Ένα χρόνο μετά από το περιστατικό που είχε σχολιαστεί, όταν η Χριστίνα Κολέτσα πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα για το βραδινό talk show του Γιώργου Λιάγκα είχε φύγει ενοχλημένη από το πλατό, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Ευτυχείτε» για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Είχαμε διαπληκτιστεί κάπως. Δε το γνώριζα προσωπικά ότι είναι… αυθόρμητος. Δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω διαφορετικά για να μην ακουστεί κάπως. Θα μείνω στο αυθόρμητος για να μην παρεξηγηθώ, αλλά είμαι και εγώ αυθόρμητη και στρέιτ. Και κάποια στιγμή μου λέει, "Τώρα Χριστίνα, θες να κάνεις εσύ τις ερωτήσεις; Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι", Του απάντησα πως ούτε εγώ μπορώ και έφυγα», είπε η τραγουδίστρια που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Open.

Όπως είπε στην Κατερίνα Καινούργιου μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό ξαναμίλησαν. «Σε γενικές γραμμές τον συμπαθώ. Δεν τρέχει κάτι. Είναι πολύ στρέιτ. Ίσως δεν περίμενε πως είμαι εγώ πολύ στρέιτ, με είχε αλλιώς στο μυαλό του. Δεν έγιναν περίεργες προσωπικές ερωτήσεις. Απλά ήταν το κλίμα λίγο έντονο. Δεν κατάλαβα τον λόγο. Υπήρχε μεταξύ μας μια επιθετικότητα, μάλιστα μου είπε και αυτός πως είμαι επιθετική. Μετά αυτό βρεθήκαμε σε μια κοινωνική εκδήλωση και συνειδητοποίησα πως ως άνθρωπος έχει και πολλή πλάκα. Θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του. Κάποια πράγματα αν τα δεις σε βάθος χρόνους γελάς και ο ίδιος», ξεκαθάρισε η Χριστίνα Κολέτσα.

Χριστίνα ΚολέτσαOpen TVΕυτυχείτε!