Lifestyle|05.12.2018 09:47

Τα ζώδια της Τετάρτης (5/12)

Newsroom

Κριός

Ανησυχείς για εκκρεµότητες του παρελθόντος οικονοµικού χαρακτήρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό εντείνει τις ανησυχίες και καλό είναι να µην κάνεις τίποτε καθώς το άγχος δεν βοηθάει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Το βράδυ η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή ξαναφέρνει στο προσκήνιο χρήµατα σχετικά µε δάνεια.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σε επαγγελµατικό ή σε προσωπικό επίπεδο. Το βράδυ η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή υποδηλώνει πως έρχεται στο προσκήνιο ένα ζήτηµα του παρελθόντος που δεν είχε λυθεί.

Δίδυµοι

Εµφανίζεται ένα εργασιακό ζήτηµα ή µία δουλειά του παρελθόντος που έπρεπε να έχεις τελειώσει αλλά την άφηνες. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να τακτοποιήσεις υπάρχουσες εκκρεµότητες. Το βράδυ η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή υποδηλώνει πως υπάρχει πρόβληµα στην επικοινωνία µε τους άλλους.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί τη διάθεσή σου. Οι επαφές µε αγαπηµένους ανθρώπους και η ενασχόληση µε ευχάριστη δραστηριότητα είναι δύο σενάρια που φτιάχνουν το κέφι. Οσο περνούν οι ώρες να γίνεσαι πιο προσεκτικός/ή καθώς το βράδυ η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δηµιουργεί επικοινωνιακά µπερδέµατα!

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό δηµιουργεί τάση για παράπονα από επαγγελµατικά ή οικογενειακά ζητήµατα. Το βράδυ πρόσεχε καθώς η σύνοδος της Σελήνης µε τον ανάδροµο Ερµή υποδηλώνει πως οι δικοί σου άνθρωποι µπορεί να πάρουν προσωπικά ένα παράπονο που θα κάνεις.

Παρθένος

Η επικοινωνιακή διάθεση των προηγούµενων ηµερών συνεχίζεται καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό την τονίζει ακόµα περισσότερο. Οι επαφές µε συγγενείς και γνωστούς βοηθούν την ψυχολογία σου. Το βράδυ η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δηµιουργεί ζητήµατα. Πρόσεξε ακόµα και το χιούµορ σου.

Ζυγός

Τακτοποίησε γραφειοκρατικές οικονοµικές διαδικασίες, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σε κρατά συγκεντρωµένο/η σε αυτά. Τελείωσε τέτοιου είδους εκκρεµότητες όσο νωρίτερα µπορείς. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή φέρνει µία ασυνεννοησία ανάµεσα σε εσένα και στους άλλους.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί έντονες εναλλαγές στη διάθεσή σου µε όλους τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Πρόσεχε καθώς η κυκλοθυµική διάθεση δεν βοηθάει, αντιθέτως δηµιουργεί προβλήµατα εκεί που δεν υπάρχουν. Το βράδυ η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή υποδηλώνει να προσέχεις καθώς άλλα λες και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι.

Τοξότης

Είσαι λίγο απόµακρος/η ακόµα και µε αγαπηµένα σου πρόσωπα καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει να αναζητήσεις την ηρεµία σου. Κράτησε αποστάσεις από πρόσωπα που σου δηµιουργούν άγχος. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή είναι υπεύθυνη για αυτό καθώς θα δηµιουργηθούν ζητήµατα στην επικοινωνία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό δηµιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς µε συλλογική δραστηριότητα. Οτιδήποτε κάνεις θα στεφθεί µε επιτυχία αν το κάνεις µε παρέα. Οσο περνούν οι ώρες πρόσεχε καθώς η σύνοδος της Σελήνης µε τον ανάδροµο Ερµή δηµιουργεί παρεξηγήσεις µεταξύ εσένα και των άλλων. Απόφυγε τα πολλά λόγια για να µην εντείνεις το κλίµα ασυνεννοησίας.

Υδροχόος

Τα επαγγελµατικά σε απασχολούν περισσότερο καθώς τις τελευταίες ηµέρες που η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό δεν αφήνει να ξεχαστούν και να προσέχεις κατά τη διευθέτησή τους. Ασχολήσου µαζί τους κατά το πρώτο µισό της ηµέρας ώστε να τελειώνεις γρήγορα καθώς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης µε τον ανάδροµο Ερµή µπορεί να δηµιουργήσει προβλήµατα.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό δηµιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς µε πράγµατα που σε χαλαρώνουν. Πέρνα τον χρόνο σου ταξιδεύοντας µε το µυαλό σου σε αναµνήσεις που είναι ευχάριστες. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης µε τον ανάδροµο Ερµή φέρνει νέα από κάποιο πρόσωπο µε το οποίο είχατε αποµακρυνθεί και µε αυτό τον τρόπο έρχεται ξανά στο προσκήνιο. 

ωροσκόπιοζώδια