Lifestyle|28.01.2020 09:40

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου: Καρκίνοι, αφήστε τους άλλους να εκφράσουν τις απόψεις τους

Newsroom

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και αυτό που κυρίως επιδιώκουμε είναι να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια. 

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να απομονωθείς και να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που σε ενοχλούν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και ώριμες αποφάσεις σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου ή και θέματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τη μέρα να περάσει και να δεις πραγματικά αργότερα με αντικειμενικά κριτήρια πώς πρέπει να κινηθείς.

Σήμερα η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και να έρθει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος φορτίζουν την ατμόσφαιρα και οδηγούν σε συγκρούσεις. 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές απόψεις και σχέδια που μπορεί να έχεις. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη δεν αποκλείεται να σε φέρει σε αντιπαράθεση λόγω της προσωπικής σου ανασφάλειας και των φόβων που μπορεί να εκδηλώνεις, κάτι που πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα παίρνοντας αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις για κοινούς στόχους με το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να συγκρουστείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον η διάθεσή σου όμως να εξιδανικεύεις την κατάσταση δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική σκέψη. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και φροντίζεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή γιατί οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που μπορεί να έχεις είναι πολλές και να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση με ανώτερους σου καθώς φαίνεται να μην μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς σε οικονομικές συναλλαγές και σχέδια που μπορεί να έχεις. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να επηρεαστεί έντονα και η σχέση σου και να δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα σημαντικό είναι να αφήσεις τη μέρα να περάσει χωρίς να πραγματοποιήσεις κομβικές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί οι αντιθέσεις θα φέρουν σύγκρουση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, μην βιαστείς να εμπιστευτείς γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.


Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σπουδές και ημερίδες που μπορεί να θέλεις να παρευρεθείς καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη ανεβάζει την ένταση σε πιθανές παρέες που μπορεί να βρεθείς και δεν αποκλείεται να υπερασπιστείς με πάθος τις απόψεις σου που θα σε οδηγήσει να χάσεις το μέτρο και να περάσεις τα όρια του φανατισμού. Φρόντισε να αφήσεις χώρο για να εκφράσουν και οι άλλοι τις απόψεις τους έτσι ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις.

Σήμερα σημαντικό είναι να αφεθείς στο πάθος και στη διασκέδαση και να μην επιτρέψεις στις εμμονές και την γκρίνια να κυριαρχήσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη όμως καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλές προσδοκίες γιατί δεν αποκλείεται να πληγωθείς. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσει ζητήματα που μπορεί να αφορούν οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη δεν αφήνει περιθώρια για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη σε πιθανές συναλλαγές με πρόσωπα που θα πρέπει να συναντήσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να προβεί σε αποφάσεις που μπορεί να έχουν κόστος το τόσο οικονομικό όσο και ψυχολογικό. Άφησε τη μέρα να περάσει και αποφάσισε τις επόμενες ημέρες πως πρέπει να χειριστείς τα όποια θέματα έχουν προκύψει.

Σήμερα η καχυποψία εκτοξεύεται και οι φόβοι σου δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς πιθανά ζητήματα στη σχέση σου με αποτέλεσμα πιθανά να δημιουργηθεί σύγκρουση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει και να δημιουργήσει συναισθηματική θύελλα, προσοχή γιατί οι αυταπάτες κυριαρχούν. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να επικεντρωθείς σε ό τι αφορά τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ισορροπία με τα κυρίαρχα πρόσωπα της ζωής σου. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε οικονομικές συμφωνίες που δεν θα είναι συμφέρουσες, όμως οι αυταπάτες θα είναι τέτοιες που δεν θα μπορείς να δεις ξεκάθαρα και τελικά θα οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτι. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες κι άφησε το χρόνο να δεις πως πρέπει να κινηθείς.

Σήμερα το να υπερβάλλεις για το ταίρι σου είναι πιθανόν να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν, όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν οι άλλοι. 


Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο ή να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σε ότι αφορά τη δουλειά σου. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις για ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που δεν θα είναι οι ενδεδειγμένες. Φρόντισε να μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις που το μόνο που θα φέρουν είναι συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Σήμερα η μέρα έχει πολλά παράπονα και επικριτική διάθεση, αυτά όμως δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η απογοήτευση και η κατήφεια που δημιουργεί η καθημερινότητα δεν δίνουν χορό στο ερωτικό παιχνίδι.


Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη εντείνει πιθανές ανασφάλειες και κτητικότητα και δεν αποκλείεται να θολώσεις και να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση σου χωρίς να έχεις πραγματικά λόγο. Προσοχή σε πιθανές νέες γνωριμίες πού μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως θα είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές.

Σήμερα λανθασμένες εντυπώσεις μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειες και η εσωστρέφεια δεν αφήνουν περιθώρια για προσωπική ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επιχειρήσεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς για σένα είναι σημαντικό να βρεθείς με αυτούς που μπορούν να σε γεμίσουν ζεστασιά, τρυφερότητα, σταθερότητα. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς σε ζητήματα που απασχολούν πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός και αυτό τελικά μπορεί να οδηγήσει σε επιθετική διάθεση και συγκρουσιακές καταστάσεις που θα διαταράξουν την όμορφη ατμόσφαιρα για τη σταθερότητα στο χώρο που κινείσαι.

Σήμερα ανασφάλειες και κυκλοθυμία γιγαντώνονται και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να αφεθείς στο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα γεμίσουν τη ζωή σου.


Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε ότι αφορά ζητήματα που αφορούν το εμπόριο για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Απέφυγε να πραγματοποιήσεις συμφωνίες σήμερα και άφησε το χρόνο να περάσει για να δεις πραγματικά τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και πόσο ειλικρινής πραγματικά είναι.

Σήμερα η επικοινωνία δυσκολεύει καθώς φαίνεται να μην μπορείς να αντιληφθείς πως πραγματικά πρέπει να συμπεριφερθείς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει, η καταπιεσμένη οργή όμως που έχεις οδήγησε σε έντονη νευρικότητα και αυτό ενοχλεί.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ζητήματα που σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και άγχος. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για λανθασμένες κινήσεις κυρίως σε ότι αφορά έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις για αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγεις συζητήσεις και συμφωνίες που τελικά θα αποδειχθούν ότι δεν είναι επικερδής για εσένα. Ζητούμενο είναι να μην υπάρξει κόστος ούτε ψυχολογικό ούτε οικονομικό.

Σήμερα οι φοβίες σου κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να επιβληθείς σε οδηγεί σε νευρικότητα και αυτό θα αποτρέψει πιθανές νέες γνωριμίες σε περαιτέρω συνέχεια.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στις προσωπικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις αυτά που θέλεις στους συνεργάτες και στο ταίρι σου. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μπορεί να εκτονωθούν με απότομο τρόπο λόγω έντονης νευρικότητας τόσο σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου, όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς οι εντάσεις καραδοκούν και μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Σήμερα η σκέψη θολώνει το μυαλό και δεν σου δίνεται η σωστή η εντύπωση για ζητήματα στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον για εσένα, η συμπεριφορά σου όμως θα λειτουργήσει ανασταλτικά στην οποία εξέλιξη.  

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςζώδια Ιανουαρίουζωδιακός κύκλος