Lifestyle|29.01.2020 16:41

Γιώργος Λιάνης: Εχω αδικήσει τα παιδιά μου, αλλά είμαι καλός παππούς

Newsroom

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/1), ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στον έρωτα, στα χρήματα που έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στην αδυναμία που έχει στην Πάολα

«Η Πάολα είναι σαν παιδί μου και, ταυτοχρόνως, είναι αερικό. Είναι ένα ξωτικό, δεν είναι κάτι συνηθισμένο» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην Ελένη Τσολάκη, ενώ για τα παιδιά του και τις πρώην συζύγους του απάντησε: «Έχω κάνει τρεις γάμους. Δεν χρειάζονται, όμως, επιτυχημένοι γάμοι απαραίτητα. Στο κομμάτι της οικογένειας δεν είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω. Αδίκησα τα παιδιά μου, αλλά είμαι πάρα πολύ καλός παππούς. Τα εγγόνια μου λένε πως είμαι ο πιο ευγενικός παππούς του κόσμου. Μου το γράφουν στα γράμματα που μου στέλνουν. Είμαι ένας πατέρας που δεν υπήρξε πολύ καλός, φροντίζω τουλάχιστον να γίνω καλός παππούς». 

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε ότι από τα χέρια του έχουν περάσει αρκετά χρήματα, αλλά δεν του έχουν μείνει τίποτα. «Είναι ωραίο μυστικό, να ξοδεύουν τα χρήματα όπως πρέπει. Γιατί τη ζωή την απολαμβάνεις με τον τρόπο που σου έρχεται» παραδέχθηκε. 

Γιώργος Λιάνης