Lifestyle|05.12.2018 17:18

To φετινό σόου της Victoria's Secret είχε τη χαμηλότερη τηλεθέαση

Newsroom

Τα shows της Victoria’s Secret αποτελούν ένα από τα πιο φαντασμαγορικά catwalks. Ωστόσο, όσο περνούν τα χρόνια κι αλλάζουν τα δεδομένα στο χώρο του modeling χάνουν διαρκώς την αίγλη τους. 

Τρανταχτό παράδειγμα το φετινό σόου, όπου το παρακολούθησαν 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές λιγότεροι σε σχέση με πέρσι. Πιο συγκεκριμένα πέρσι το είχαν δει 5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ φέτος το είδαν μόλις 3,3 εκατομμύρια άνθρωποι. 

  

Το Victoria’s Secret Show 2018 διοργανώθηκε αρχές Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Μετά από δύο χρόνια διοργανώσεων στο Παρίσι και στη Σανγκάι, το σόου επέστρεψε στη πόλη από όπου και ξεκίνησε.

  

Η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ, αλλά και μοντέλα όπως οι Κένταλ Τζένερ, Έλσα Χοσκ και Κάντις Σουάνεπολ είναι μερικά μόνο ονόματα των διάσημων supermodels που φόρεσαν τις λαμπερές δημιουργίες. Ακριβώς 60 αγγελάκια - μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα.

  

Την παράσταση φυσικά έκλεψαν οι δημιουργίες της σχεδιάστριας Μαίρη Κατράντζου που δημιούργησε τα πιο ιδιαίτερα floral prints εσώρουχα.

 

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Αντριάνα Λίμα, η οποία ανακοίνωσε πως ήταν η τελευταία της συνεργασία με το brand και σκοπεύει να παραδώσει τα φτερά της μετά από περίπου 20 χρόνια ως άγγελος.

  
εσώρουχαVictoria's Secret