Lifestyle|03.02.2020 11:25

Super Bowl: Jennifer Lopez και Shakira έβαλαν φωτιά στο γήπεδο

Newsroom

Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα έδωσαν το σόου της ζωής τους στο ημίχρονο του Super Bowl στο Hard Rock Stadium του Miami Gardens στην Φλόριντα το βράδυ της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020. Οι δύο διασημότερες Λατίνες της βιομηχανίας της μουσικής ανέβηκαν μαζί στη σκηνή για 14 λεπτά ξεσηκώνοντας το κοινό με τις πιο δημοφιλείς επιτυχίες τους.

Η Σακίρα με κατακόκκινο αποκαλυπτικό σύνολο ξεκίνησε το σόου με το χαρακτηριστικό oriental στιλ της, για να δώσει τη σκυτάλη στην Τζένιφερ Λόπεζ που ήταν φανερό ότι έζησε το ... όνειρο της καριέρας της! Η 50χρονη σταρ έκανε μέχρι και pole dancing ενώ σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ξεδίπλωσε τη σημαία του Πουέρτο Ρίκο, τραγουδώντας με την κόρη της.

Διαβάστε ακόμα: Super Bowl: Πόσα χρήματα πήραν η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα για την εμφάνισή τους

T

Στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα στο Μαϊάμι για το Super Bowl μίλησαν για την έμπνευση που θέλουν να δώσουν με αυτή την εμφάνιση στις νεαρές Λατίνες σε όλο τον κόσμο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με δύναμη και θάρρος. Η Σακίρα μεγάλωσε στην πόλη Μπαρρανκίγια και η Λόπεζ στο Μπρονξ και ποτέ δεν φαντάζονταν ότι μία μέρα θα τραγουδήσουν στο Super Bowl. Υποσχέθηκαν ένα εκρηκτικό σόου και το έδωσαν!

Φυσικά, Λόπεζ και Σακίρα πλημμύρισαν τα social media με φωτογραφίες από το σόου:

T
T
T
T

Στον τελικό του Super Bowl 2020 αναμετρήθηκαν οι Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Σαν Φραντσίσκο 49ers, με το Κάνσας να παίρνει τον τίτλο μετά από 50 χρόνια, επικρατώντας με σκορ 31-20.

ΣακίραΤζένιφερ ΛόπεζSuper Bowl