Lifestyle|03.02.2020 16:12

BAFTA 2020: Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έκλεψαν την παράσταση

Newsroom

πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί των BAFTA 2020, που πραγματοποιήθηκαν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, το βράδυ της Κυριακής 02/02. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έφτασαν μαζί στον χώρο της 73ης απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και η είσοδός τους στην αίθουσα σήκωσε την αυλαία της λαμπερής βραδιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο: BAFTA 2020: Αποθέωση για το «1917» και τον Χοακίν Φίνιξ 

Η Κέιτ έλαμψε φορώντας μία εντυπωσιακή λευκή μάξι τουαλέτα με χρυσούς ιβίσκους του οίκου Alexander McQueen, την οποία συνδύασε με σκουλαρίκια και μενταγιόν του γαλλικού οίκου Van Cleef & Arpels, μαζί με ένα χρυσό clutch της Βρετανίδας σχεδιάστριας Άνια Χίντμαρχ και χρυσαφί γόβες Τζίμι Τσου. Τη συγκεκριμένη τουαλέτα η Κέιτ την είχε ξαναφορέσει το 2012. Οι διοργανωτές είχαν ζητήσει φέτος από τους celebrities να φορέσουν κάτι που είχαν ξαναφορέσει στο παρελθόν, καθώς ήθελαν μία vintage εκδήλωση.

 
T

Η πολεμική περιπέτεια «1917» που ακολουθεί την οδύσσεια δύο Βρετανών στρατιωτών κατά τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο, αμερικανοβρετανική συμπαραγωγή, κέρδισε, όπως αναμενόταν, τα περισσότερα βραβεία Bafta - επτά στο σύνολο μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας για τον Σαμ Μέντες - θριαμβεύοντας στα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Τρία βραβεία κέρδισε το «Joker» (αναμεσά τους και το νέο βραβείο Καλύτερου Κάστινγκ) και δύο τα Παράσιτα - το βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου και καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. Οι Χοακίν Φίνιξ και Ρενέ Ζελβέγκε με κατοχυρωμένα τα βραβεία α΄ ανδρικού και α΄ γυναικείου ρόλου και από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου ετοιμάζουν ήδη τους ευχαριστήριους λόγους τους για την μεγάλη βραδιά των Όσκαρ στις 9 Φεβρουαρίου.

Κέιτ Μίντλετονπρίγκιπας ΟυίλιαμBAFTA 2020