Lifestyle|03.02.2020 18:29

Super Bowl - Το πρώτο μεγάλο δίλημμα του 2020: Shakira VS JLo (Poll)

Βάσω Ασμανίδου

Σακίρα ή Τζένιφερ Λόπεζ προτιμήσατε στο Super Bowl; Και οι δύο Λατίνες και οι δύο μοναδικές παρουσίες και οι δύο αναμφίβολα ακαταμάχητες. Όμως, ποια θεωρείτε ότι έκλεψε περισσότερο τις εντυπώσεις στο περίπου 15 λεπτών σόου; Η 43χρονη Κολομβιανή σταρ ή η 50χρονη Πουερτορικανή γεννημένη στο Μπρονξ (Jennifer Lopez); 

Το σόου του Super Bowl άνοιξε η Σακίρα (Shakira), φωνάζοντας: «Hola Miami». Φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα, έπαιξε κιθάρα, μάγεψε και, στο τέλος, έκανε το... viral της βραδιάς, όταν θέλησε να κάνει παιχνίδια με τη γλώσσα της μπροστά στην κάμερα (περίπου στο 05:30 του βίντεο). 

T

Η Τζένιφερ Λόπεζ, από την άλλη, εμφανίστηκε με δερμάτινα και ήταν εξίσου απολαυστική πάνω στη σκηνή, ειδικά τη στιγμή που αποφάσισε να χαρίσει ένα μοναδικό σόου με χορό pole dancing (περίπου στο 08:30). Ανέβηκε πάνω στο στύλο με ένα κορμάκι που λαμπίριζε, ο φακός ήταν πάνω της και το κοινό είχε καθηλωθεί με τις κινήσεις της... 

T

Αργότερα, εμφανίστηκαν στη σκηνή και οι δύο μαζί. Γύρισαν την πλάτη στην κάμερα και ξεκίνησαν το twerking, προκαλώντας πανδαιμόνιο στο κοινό και τα social media. Αισθησιακές, ασυναγώνιστες στη σκηνή, παρά την ηλικία τους, ήταν άκρως ερωτικές... Και παρά το γεγονός ότι κάποιοι μπορούν να πουν ότι η εμφάνισή τους ήταν υπερβολικά σέξι, το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο το ανδρικό κοινό όσο και το γυναικείο για τα 15 λεπτά του σόου, δεν πήρε τα μάτια του από το βίντεο... Αλλωστε, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το έγραψε στο Twitter του: «Παραλίγο να βρω τον μπελά μου». 

T

Γι' αυτό και οι δύο έκλεισαν το σόου μαζί. Η Σακίρα φορώντας χρυσό κορμάκι και παπούτσια στο ίδιο χρώμα και η Τζένιφερ Λόπεζ με ασημί κορμάκι και χαμηλά τακούνια. Χόρεψαν, τίναξαν τα μαλλιά τους στην κάμερα, χαμογέλασαν λάγνα και αποθεώθηκαν, δείχνοντας παγκοσμίως τι εστί Λατίνα... Αυτό ήταν, άλλωστε, και το μήνυμα της βραδιάς τους. «Λατίνες του κόσμου ενωθείτε».

T
T
T
T

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους στο Super Bowl

Δώστε τη δική σας ψήφο

Τζένιφερ ΛόπεζΣακίραSuper Bowl