Lifestyle|05.02.2020 22:15

Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μπελούτσι εντυπωσιάζει ως νέο πρόσωπο της Dolce & Gabbana

Newsroom

Η Ντέβα Κασέλ κόρη του διάσημου πρώην ζευγαριού, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, λόγω της ηλικίας της, όμως η συνεργασία της πλέον με τον διάσημο ιταλικό οίκο μόδας την έχει ήδη εκτοξεύσει. Η 15χρονη στην πρώτη της μεγάλη δουλειά της για το promotion του νέου αρώματος Shine της Dolce & Gabbana , πόζαρε με ένα λευκό φόρεμα και κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Σημειώνεται ότι η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Αμάλφι της Ιταλίας και θα έλεγε κανείς ότι ταιριάζει τέλεια στη μεσογειακή της ομορφιά. Η Ντέβα Κασέλ γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε στη Γαλλία, ενώ πάντα οι γονείς της την κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρώτη «ανάγνωση» θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει στην μητέρα της, έχοντας πάρει τόσο την λάμψη της όσο και τα χαρακτηριστικά της. Το μόνο που μένει να μάθουμε όμως είναι αν έχει τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του πατέρα της Βενσάν Κασέλ ο οποίος έχει διαδραματίσει μια εξίσου μεγάλη κινηματογραφική καριέρα με αυτή της πρώην γυναίκας του.

 
T
T
T
T

Μόνικα ΜπελούτσιΒενσάν ΚασέλΝτέβα Κασέλ