Lifestyle|06.12.2018 09:12

Τα ζώδια της Πέμπτης (6/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, ένα ζώδιο που σε «βλέπει» φιλικά και νιώθεις πως η διάθεσή σου γίνεται καλύτερη. Η σύνοδός της µε τον ∆ία κατά το δεύτερο µισό της ηµέρας υποδηλώνει πως θα ασχοληθείς µε επιτυχία µε εκπαιδευτικό ζήτηµα.

Ταύρος

Διευθέτησε οικονοµικά ζητήµατα και οτιδήποτε σχετίζεται µε δηµόσιους φορείς. Η Σελήνη στον Τοξότη και η σύνοδός της µε τον ∆ία σου χαρίζει αισιοδοξία και πίστη και θα καταφέρεις να βγεις κερδισµένος/η από κάθε εκκρεµή οικονοµική υπόθεση. Ισως πάρεις ένα δώρο από τη δουλειά ή τον/τη σύντροφό σου!

Δίδυµοι

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί ζητήµατα µε τους συνεργάτες σου. Αν έχεις καλή διάθεση λύνεις ένα ζήτηµα ανάµεσα σε εσένα και στον/στη σύντροφό σου που σε ταλαιπωρεί. Η σύνοδός της µε τον ∆ία υποδηλώνει εξαιρετική εύνοια σε οποιοδήποτε ζήτηµα  ασχοληθείς σήµερα, αλλά και διάθεση υπερβολής στις αποφάσεις σου.

Καρκίνος

Καλή ηµέρα για ό,τι σχετίζεται µε υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη στον Τοξότη βοηθάει πολύ. Η σύνοδός της µε τον Δία υποδηλώνει πως όσες δουλειές κι αν υπάρχουν γίνονται όλες µε σχεδόν µαγικό τρόπο και κρατάς την αισιοδοξία σου! Θα έχεις ιδιαίτερη εύνοια σε ένα εργασιακό project.

Λέων

Ασχολήσου µε πράγµατα που αντλείς χαρά µέσα από αυτά. Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί οτιδήποτε κάνεις σήµερα. Η σύνοδός της µε τον Δία υποδηλώνει πως νιώθεις την ακατανίκητη επιθυµία να συναντήσεις φίλους, τον/τη σύντροφό σου και να διασκεδάσεις! Πρόσεξε όµως καθώς οι υπερβολές παραµονεύουν.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί ζητήµατα σχετικά µε το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους. Η σύνοδός της µε τον Δία είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, καθώς υποδηλώνει κέρδος είτε πρακτικό είτε οικονοµικό από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου.

Ζυγός

Επιδίωξε να συναναστραφείς µε αγαπηµένους σου καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/ή. Η σύνοδός της µε τον Δία υποδηλώνει πως η παρουσία σου είναι πληθωρική φέρνοντάς σε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπου και αν βρεθείς! Απόφυγε να βρεθείς σε µαγαζιά για ψώνια καθώς έχεις µία τάση για υπερβολές.

Σκορπιός

Διευθέτησε οικονοµικά ζητήµατα καθώς η Σελήνη στον Τοξότη βοηθάει µε αυτά. Η σύνοδός της µε τον Δία από το µεσηµέρι και έπειτα υποδηλώνει πως έχεις ευκαιρία να γυρίσεις προς όφελός σου ένα οικονοµικό ζήτηµα που σε ταλαιπωρεί. Επίσης µπορεί να πάρεις κάποιο µπόνους από τη δουλειά σου.

Τοξότης

Βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς η ενέργεια και η αισιοδοξία σου δεν περνούν απαρατήρητες. Η Σελήνη στο ζώδιό σου και η σύνοδός της µε τον ∆ία υποδηλώνει πως υπάρχουν άπειροι τρόποι να βρεθείς στο προσκήνιο. Σου αρέσει που τραβάς την προσοχή των άλλων και «εκµεταλλεύσου το» διευθετώντας κάποια ζητήµατα.

Αιγόκερως

Περνάς την ηµέρα µακριά από οποιαδήποτε πηγή αρνητισµού καθώς η Σελήνη στον Τοξότη υπενθυµίζει πως η καλή ενέργεια κάνει θαύµατα. Συναναστρέψου µε ανθρώπους που επιδρούν θετικά στη διάθεσή σου καθώς είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο θα γίνει. Η σύνοδός της µε τον Δία υποδηλώνει πως ένα ζήτηµα που σε απασχολεί λύνεται σχεδόν µόνο του.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη βοηθάει τη διάθεσή σου αλλά και τη διάθεση των γύρω σου! Η σύνοδός της µε τον ∆ία υποδηλώνει πως όσο περνούν οι ώρες τόσο η διάθεση όλων ανεβαίνει. Σε περίπτωση που τελικά ενδώσεις σε πρόσκληση για έξοδο πρόσεξε καθώς µπορεί να υπερβάλλεις µε τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια και να χάσεις το µέτρο.

Ιχθύες

Τα επαγγελµατικά σε απασχολούν πολύ καθώς η Σελήνη πέρασε στον Τοξότη. Η σύνοδός της µε τον ∆ία υποδηλώνει πως υπάρχουν επαγγελµατικές ευκαιρίες. Μία νέα επαγγελµατική πρόταση ή µία προαγωγή είναι πολύ πιθανή. Πρόσεξε τη διάθεση υπερβολής που σε πιάνει και γίνεσαι ή υπεραισιόδοξος/η ή απαισιόδοξος/η µε αυτά που έχεις να διευθετήσεις! 

ωροσκόπιοζώδια