Lifestyle|06.02.2020 11:55

Υρώ Μανέ: Η εγκυμοσύνη, η επίσκεψη σε οίκο ανοχής και οι τηλεοπτικές επιτυχίες

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (5/2), η Υρώ Μανέ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για τις σπουδές της στην υποκριτική και τους συμμαθητές της Μαρία Καβογιάννη, Πέτρο Φιλιππίδη, και Καίτη Κωνσταντίνου. Παράλληλα, αποκάλυψε πως η κόρη της είναι μία καλλονή και δήλωσε περήφανη που επέλεξε να χαράξει το δικό της δρόμο στον χώρο του χορού.

Σχετικά με την εξαιρετικά επιτυχημένη και διαχρονική σειρά πια «Εγκλήματα», η γνωστή ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα σίριαλ που ακόμα και τώρα έχεις την αίσθηση ότι γράφτηκε και παίχτηκε και σκηνοθετήθηκε τώρα. Είναι πολύ σύγχρονο και για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά. Ήμασταν άτομα λιγάκι έξω από τον κανόνα. Ήμασταν μια παρέα, μας ιντρίγκαρε πάρα πολύ, δώσαμε ένα στίγμα δικό μας τότε. Μας άρεσε πάρα πολύ. Με φώναζαν Φλώρα στον δρόμο, πλέον με φωνάζουν Ρένα».

Για τον ρόλο της ιερόδουλης Ρένας που υποδύεται τα τελευταία χρόνια, η Υρώ Μανέ περιέγραψε πόσο τη βοήθησε η επίσκεψη της σε «οίκο ανοχής» και η επαφή της με ιερόδουλες προκειμένου να μπει για τα καλά στον ρόλο. «Πήγα σε ένα σπίτι με τη βοήθεια μιας φίλης και με δέχτηκαν οι κοπέλες εκεί. Μίλησα μαζί τους είδα τον χώρο τους. Ήταν τόσο παράξενο και προκλητικό όλο αυτό για μένα, που αν το ξαναζούσα θα ήθελα να διανυκτερεύσω σχεδόν κιόλας. Αυτό που κλήθηκα να κάνω, μιλώντας με τις κοπέλες είναι να αποκωδικοποιήσω κάποιες συμπεριφορές τους, κάποια βλέμματα, κάποιον εσωτερικό κραδασμό. Το εντυπωσιακό και αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι όλες δεν ήθελαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι αποδεκτοί. Παλεύουν να αγαπηθούν». 

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως η Υρώ Μανέ ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο είπε ότι είναι έγκυος, χωρίς φυσικά εκείνη να το γνωρίζει. «Βρισκόμουν μόνη μου, έκανα τεστ εγκυμοσύνης, έβλεπα σε επανάληψη τα "Εγκλήματα", έπαιζες στην οθόνη και σηκώνω το βλέμμα μου και σου λέω, Υρώ Μανέ, είμαι έγκυος». 

Υρώ ΜανέΕλεονώρα ΜελέτηηθοποιόςΜεσάνυχτα