Lifestyle|06.12.2018 10:29

Ελένη Φουρέιρα: Την αποθεώνουν στο Ισραήλ! (pics+vid)

Newsroom

Σειρά συναυλιών στο μεγαλύτερο στάδιο του Ισραήλ, το Menora Mivtachim Arena, δίνει η εκρηκτική τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, συνεχίζοντας δυναμικά την καριέρα της εκτός Ελλάδας. 

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στην Ευρώπη και στην Κύπρο σειρά είχε το Τελ Αβίβ, τη στιγμή που το single «Tómame» έχει απογειωθεί στα charts. Η εμφάνιση της Φουρέιρα έγινε στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Pop Up Music» για το Hanukkah και το live της παρακολούθησαν 11.000 θεατές.

Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου η Φουρέιρα θα πραγματοποιήσει άλλες έξι εμφανίσεις στο συγκεκριμένο χώρο, ενώ η περιοδεία της θα συνεχιστεί με σταθμούς σε Ιεράπετρα (12 Δεκεμβρίου), Αθήνα (14 Δεκεμβρίου), Λεμεσό (20 Δεκεμβρίου) και Λάρνακα (27 Δεκεμβρίου).  Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας στην Αθήνα, θα γίνει και η απονομή του πλατινένιου δίσκου της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις εμφανίσεις της. Σε κάποια φωτογραφία ποζάρει με τη φετινή νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision, Netta

T
 
T
T

Το «Tómame», που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με την Sony Music, εξακολουθεί να «σαρώνει» στα ψηφιακά καταστήματα και στο YouTube. Μέσα σε ένα μήνα, έχει ξεπεράσει τα 3,7 εκατομμύρια YouTube views και τα 812.000 streams στο Spotify, ενώ έχει «σκαρφαλώσει» σε υψηλές θέσεις του iTunes chart και του Shazam ανά τον κόσμο

T
T
T

Ελένη Φουρέιρα