Lifestyle|31.10.2018 16:22

GNTM: Καγιά και Χριστοπούλου για την «τριάδα της φωτιάς»

Newsroom

Το Greece’s Next Top Model (GNTM) έχει ανέβει στην προτίμηση του κοινού και αποκτά ολοένα και περισσότερους πιστούς τηλεθεατές. Τόσα καλλίγραμμα κορίτσια μαζεμένα σε ένα σπίτι, ανταγωνισμός, συμπάθειες, ίντριγκες και πολλά δάκρυα για τις αλλαγές στα μαλλιά, βοηθούν στην τηλεθέαση και δημιουργούν ενδιαφέρον. Την απόλυτη προσοχή του κοινού, πάντως, συγκεντρώνει η γνωστή «τριάδα της φωτιάς», δηλαδή η Μικαέλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ντρίο.

Πώς σχολιάζουν η Βίκυ Καγιά και η Έλενα Χριστοπούλου τις συμπεριφορές των τριών κοριτσιών;

Βίκυ Καγιά: Δεν υπάρχει αυτό που έχει συμβεί

Η Βίκυ Καγιά όμως σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town δεν αρνήθηκε την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι και όπως ανέφερε τη στεναχωρεί αλλά τόσα χρόνια σε αυτό το χώρο το έχει συνηθίσει. «Δεν  τις κατάλαβα νωρίτερα. Μας είχαν κι ότι υπάρχει μια κόντρα, αλλά δεν το φανταζόμουν κι έτσι. Το ανακάλυψα όταν είδα το επεισόδιο. Δεν υπάρχει αυτό που έχει συμβεί. Απλώς απ’ τη μεριά μου, αν δεν το φέρνουν μέσα στη δουλειά όλο αυτό, δεν μπορώ να τις κρίνω επειδή δεν έχουν καλές σχέσεις με τα κορίτσια. Εξάλλου, στα model apartments είναι πολύ συνηθισμένα όλα αυτά. Και εγώ όταν ήμουν στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη πέτυχα πολλά τέτοια σκηνικά. Αλλά απείχα», είπε αρχικά.

 

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά μίλησε για τη δική της πολυετή εμπειρία και για τη διαφορά των δεκαετιών. «Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά στα ’90s, η δουλειά γινόταν με το μαστίγιο. Ήταν πάρα πολύ αυστηρά τα πράγματα και είχα και μια πάρα πολύ αυστηρή manager, που ήταν πάντα πολύ σκληρή και απότομη μαζί μου. Τότε δεν καταλάβαινα γιατί. Όταν βγήκα στο εξωτερικό όμως κατάλαβα ότι όλο αυτό το έκανε για το καλό μου. Δεν μου χαϊδεύανε ποτέ τ’ αφτιά στη μόδα. Ποτέ δεν άκουσα ότι είμαι όμορφη. Με έχουν απορρίψει αμέτρητες φορές. Δούλευα πάρα πολύ, ξενύχταγα, διάβαζα. Τότε στα backstage των shows διαβάζαμε ή πλέκαμε πουλόβερ – όλες, η Naomi, η Moss. Δεν βγάζαμε selfies και stories για το Instagram”».

Χριστοπούλου: Οι υπόλοιπες δεν είναι παραδεισένια πουλιά

Η coach του ριάλιτι μόδας «Greece’s Next Top Model», και διεθνούς φήμης booker μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Φωλιά των κούκου» και είπε και εκείνη τη γνώμη της για την «τριάδα φωτιά» του παιχνιδιού.

T

«Τα τρία αυτά κορίτσια τα συγκεκριμένα θεωρώ ότι έχουν κάνει μια παρέα που φαίνεται φυσικά. Και επηρεάζουν η μία την άλλη περίεργα, αλλά είναι κορίτσια. Είναι παιδιά που μαθαίνουν. Και πρέπει από εμάς να καταλάβουν πως ίσως κάποια πράγματα δεν τα έχουν σκεφτεί σωστά. Ίσως έχουν αποστασιοποιηθεί από τις άλλες χωρίς λόγο. Μπορεί και να αλλάξουν τα πράγματα αργότερα. Δεν πιστεύω ότι σε ένα σπίτι με 20 κορίτσια είναι η τριάδα της φωτιάς και όλες οι υπόλοιπες είναι παραδεισένια πουλιά. Εγώ νομίζω ότι όλοι έχουμε αμήχανες και κακές στιγμές. Και τα κορίτσια αυτά μέχρι τώρα έχουν πολύ κακές στιγμές», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Βίκυ ΚαγιάGNTM