Έχει κάνει πλαστική στη μύτη η Ηλιάνα; Απαντάει ο Σκουλός (vid)
NewsroomΟ αυστηρός κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για το θέμα που απασχόλησε στις audition το ριάλιτι των μοντέλων και έγινε viral. Τις πλαστικές επεμβάσεις.
«Παλιά ήταν στην τηλεόραση πάρε ξανθό μαλλί, πάρε λίγο στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγες. Τι δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Αυτό είναι next top τηλεπερσόνα. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική τόσο μικρή που να μην την καταλαβαίνω εγώ, να μην φαίνεται, μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου» είπε ο Δημήτρης Σκουλός, υποστηρίζοντας την άποψή του πως τα μοντέλα στις νεαρές ηλικίες δεν πρέπει να υποβάλλονται σε πλαστικές επεμβάσεις.
Τότε η Ελεονώρα Μελέτη του επισήμανε πως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει πλαστική στη μύτη και φαίνεται.
«Δεν το γνωρίζω αυτό για την Ηλιάνα. Δεν την έχω ρωτήσει ποτέ. Μπορεί να την έχει φτιάξει αλλά δεν το γνωρίζω αυτό. Δεν την έχω ρωτήσει ποτέ, θα τη ρωτήσω. Πάντως εμένα δε μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται συνέχεια δίπλα μου και δε μου φαίνεται φτιαγμένη» ήταν η απάντηση του Δημήτρη Σκουλού.
- Έρευνα-σοκ για το μέλλον της Ευρώπης: Θέλουν ενοποίηση αλλά βλέπουν παρακμή - Τι είναι αυτό που «τρέφει» την Ακροδεξιά
- Δίκη Βαλυράκη: Πρόταση ενοχής για τους δύο ψαράδες - «Έπεσε στη θάλασσα έπειτα από επίθεση»
- Θρίλερ με την εξαφάνιση της Γιου Τινγκ: Συνδέεται με τα οστά στην Κυψέλη; Τα σενάρια και τα ερωτήματα
- Σενάρια πολέμου, «δύο καταδρομικά» και πιθανότητες 51%: Τι ακούγεται στα τουρκικά πάνελ για την Ελλάδα