Lifestyle|08.02.2020 09:45

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου: Ζυγοί, περιορίστε την αλαζονική συμπεριφορά

Newsroom

Χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες αναταράξεις ήταν η εβδομάδα για τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος), αν και με την πίεση που δέχονται σε μόνιμη βάση από Κρόνο και Πλούτωνα όλο και κάτι θα ανακύπτει που δεν τα βοηθά να χαλαρώσουν. Η δε Πανσέληνος στις 9 επηρεάζει και όχι τόσο ευχάριστα Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους. Επίσης, την επόμενη εβδομάδα κλείνει κι ένας όχι εύκολος κύκλος που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης Ιχθύες).

Διαβάστε ακόμαΒίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας (2-8/2): Ευνοηµένοι οι Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί και θυμηθείτε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 για όλα τα ζώδια. 

Βοηθητική προσεχώς σε οικονομικά και σχέσεις σε Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς και Διδύμους. Εξακολουθεί σε γενικές γραμμές η δύσκολη μεταβατική φάση που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου για Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες και λιγότερο για Τοξότες.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα εντείνοντας την ανάγκη σου να πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και κυρίως στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι το επίκεντρο  στη σχέση σου. Νιώθεις δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να προωθήσει σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις πιθανές εγωκεντρικές τάσεις και υπερβολικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Μία καλλιτεχνική δράση στο πρόγραμμά σου θα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις την τέχνη που τόσο σε ευχαριστεί.

Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς είναι αυτό που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η γοητεύεις με την εξωστρέφεια και την εξαιρετική διάθεση που έχεις και είναι πιθανό να έρθουν νέα πρόσωπα στο πλευρό σου

Ταύρος 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και προσανατολίζεσαι σε ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου και μπορεί να χρειάζεται να κάνεις κινήσεις ή να πάρεις πρωτοβουλίες για συζητήσεις που θα βοηθήσουν στην επίλυση τους. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια, φρόντισε να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου γιατί τα σκαμπανεβάσματα αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους γύρω σου. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να προωθήσεις ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη για εσένα αφού η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί σε απόλυτο βαθμό.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε αναμνήσεις και ανασφάλειες να επηρεάσουν τη σχέση σου και δώσε την τρυφερότητα που χρειάζεται το ταίρι σου για να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια είναι έντονη και είναι πιθανό να μην δημιουργήσει το κατάλληλο πεδίο για έντονο φλερτ και νέες γνωριμίες. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και αφιερώνεις αρκετό χρόνο σε πρόσωπα του στενού σου περίγυρου καθώς είναι κυρίαρχη ανάγκη για σένα να βρεθείς μαζί τους, να συζητήσετε για διάφορα ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν, να περάσετε το χρόνο σας χαλαρώνοντας ευχάριστα. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα φέρουν μετακινήσεις, εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να περάσεις μία μέρα μακριά από τις συνηθισμένες δραστηριότητες. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι απογειώνουν τη βραδιά και το κέφι.

Σήμερα η ανάγκη να βρεθείς και να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου θα είναι αυτή που θα κυριαρχήσει και θα δημιουργήσει ιδανικό πεδίο στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον μέσα από στιγμές διασκέδασης, χαράς και ξενοιασιάς. 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα δίνοντάς σου το κίνητρο να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν ή με το να πραγματοποιήσει συζητήσεις που θα δημιουργήσουν νέους πόρους εισοδήματος για εσένα. Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό αφού οδηγεί στο να νιώσεις ασφάλεια και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Προσοχή θα πρέπει να έχεις σε περιττά έξοδα και αγορές που τελικά δεν θα σου χρησιμεύσουν καθώς η ανάγκη να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου πιθανά να σε οδηγήσει σε υπερβολές και τελικά να δημιουργήσει πρόβλημα στο πορτοφόλι σου.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, όπως ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, που θα εντείνει τα συναισθήματα και το πάθος στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η αυτοπεποίθηση και ο αισθησιασμός που αποπνέει δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σημαντικές νέες γνωριμίες. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστείς σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα και θα διεκδικήσεις την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών από τους συνεργάτες και το ταίρι σου με πολύ δυναμικό τρόπο. Αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αν δεν δώσεις τον χώρο και την κατανόηση που χρειάζονται γύρω σου τότε το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστείς εγωκεντρικές τάσεις που θα ενοχλήσουν και μπορεί θα απομακρύνουν πρόσωπα από τη ζωή σου.

Σήμερα πάρε την πρωτοβουλία για μία άκρως ερωτική βραδιά με το ταίρι σου που θα απογειώσει τη σχέση σας και άφησε τον εγωισμό στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι βέβαιο ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος καθώς γοητεύεις με την μαχητικότητα και το προγραμματισμό σου. 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς το μυαλό θέλει να ταξιδέψει και δεν έχεις διάθεση να συγκεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και τελικά να εκτεθείς, φρόντισε λοιπόν να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις ρεαλιστικά για να μην υπάρξουν προβλήματα. Οι αναμνήσεις παίζουν χαρακτηριστικό ρόλο στην ημέρα αφού απασχολούν τις σκέψεις σου και μπορεί να οδηγήσουν σε μελαγχολία. Μην επιτρέψεις στα τραύματα και στα φαντάσματα του παρελθόντος να χαλάσουν τη διάθεσή σου, μπορείς μέσω της τέχνης να την ισορροπήσεις.

Σήμερα η ανάγκη να βιώσεις το απόλυτο παραμύθι στην προσωπική σου ζωή μπορεί να μη σου επιτρέπει να δεις σημεία του συντρόφου σου που τελικά πιθανά να σε πληγώσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και προκαλούν έντονη συναισθηματική φόρτιση. 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και βρίσκεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τους φίλους σου και να επικεντρωθείς στο να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις όμορφα. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις για κοινά ενδιαφέροντα που υπάρχουν και μπορεί να κινητοποιήσουν και τους γύρω σου. Αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η αλαζονική συμπεριφορά θα ενοχλήσει, καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να σεβαστείς τις διαφορετικές απόψεις. Ομάδες και οργανώσεις παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην ημέρα αφού απολαμβάνεις να συντάσσεσαι σε ένα σύνολο και να προσπαθείς για ένα κοινό σκοπό.

Σήμερα οι φίλοι και οι κοινές επιδιώξεις είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου, καθώς απολαμβάνετε να λειτουργείτε σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περίγυρο, η ανατρεπτική θεώρηση για τη ζωή είναι αυτή που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και βλέπεις τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να αυξάνονται ραγδαία γι’ αυτό και πιθανό είναι να δώσεις περισσότερο χρόνο στην καριέρα σου καθώς θέλεις να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι σημαντικό να πιστέψεις στις δικές σου δυνάμεις και ικανότητες γιατί αυτό θα φανεί στον τρόπο διαχείρισης των όποιων υποθέσεων έχεις υπό την επίβλεψη σου και θα δώσει την ευκαιρία στους ανωτέρους σου να αντιληφθούν την προσφορά, την προσπάθεια και την επιθυμία σου για να τους ικανοποιήσεις. Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις καθώς το να επιβάλλεις την άποψή σου μπορεί να ενοχλήσει.

Σήμερα φρόντισε να δώσεις τον κατάλληλο χρόνο και την προσοχή που χρειάζεται το ταίρι σου, διαφορετικά η ένταση δεν θα αργήσει να εμφανιστεί στη θέση. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από την καριέρα σου που θα δώσουν ώθηση στα μεγάλα σου όνειρα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και ανεβαίνει κατακόρυφα η ψυχολογία σου καθώς νιώθεις πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θέλεις να αναπτύξεις τις πνευματικές του ανησυχίες και να ασχοληθείς με αυτές, δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα  που ασχολούνται με κοινά αντικείμενα για να συζητήσεις και να περάσεις όμορφα. Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά καθώς θέλεις να φλερτάρεις και να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον στις παρέες που θα βρεθείς, φρόντισε βέβαια να μην υπερβάλλεις με τη συμπεριφορά σου γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια τους γύρω σου.

Σήμερα επικεντρώσου στο να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου θα έχει πολλή διασκέδαση και έντονο αισθησιασμό. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα έρχονται για να σου τονίσουν το ενδιαφέρον τους για εσένα ανανεώνοντας ριζικά την ψυχολογία σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να την αλλαγές που είναι απαραίτητες και να συζητήσεις για επενδύσεις που θεωρείς ότι μπορούν να αποφέρουν πολλά. Ο έρωτας απογειώνει την προσωπική σου ζωή, πρόσεξε μόνο γιατί οι ανασφάλειες οδηγούν σε έντονη καχυποψία και αυτό είναι κάτι που θα ενοχλήσει σημαντικά το ταίρι σου δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις. Αφέσου στις αισθήσεις σου και απόλαυσε τις στιγμές μακριά από εντάσεις η ζήλια.

Σήμερα μοναδική ατμόσφαιρα μπορεί να επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή αρκεί να μην εγκλωβιστείς στους φόβους σου που θα είναι εύκολο να σε καταβάλλουν. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι η νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει στη ζωή σου έρχεται για να σε φέρει αντιμέτωπο με βαθύτερα συναισθήματα που δεν έχεις νιώσει.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι αυτές που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου και δεν θέλεις να διαταράξεις για κανένα λόγο αφού αυτό σου προκαλεί έντονο φόβο. Παράλληλα βέβαια μπαίνεις σε μία διαδικασία περιορισμού των δικών σου αναγκών γιατί αυτό είναι που θεωρείς πιθανά ότι θα ευχαριστήσει τους γύρω σου, το να τους δώσεις προτεραιότητα. Να θυμάσαι ότι αν δεν ικανοποιήσεις τον εαυτό σου οι ισορροπίες δεν θα βοηθήσουν στη βελτίωση των σχέσεων που έχεις και οι εντάσεις μπορεί και πάλι να προκύψουν μελλοντικά.

Σήμερα η ανάγκη για έντονη συντροφικότητα είναι κομβική, δώσε στο ταίρι σου ότι θέλει από εσένα, φρόντισε όμως να ζητήσεις και αυτά που σε ικανοποιούν. Αν είσαι ελεύθερος/η η διπλωματία και η μοναδική συμπεριφορά σου φέρνει δίπλα σου νέες γνωριμίες που θα κυριαρχήσουν στον έρωτα.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να ανταποκριθείς στο δύσκολο καθημερινό σου πρόγραμμα καθώς δεν αποκλείεται να έχουν μπει επιπλέον υποχρεώσεις σε αυτό που το καθιστούν πιεστικό και αγχωτικό. Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς στις εμμονές και γκρίνια στη δουλειά σου, καθώς η τελειομανία μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου που θα χαλάσουν τη σχέση σας. Η υγιεινή διατροφή ή η ενασχόληση σου με τη γυμναστική είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να βρεις την ενέργεια που απαιτείται και να ισορροπήσει στην ψυχολογία σου εκτονώνοντας τα νεύρα.

Σήμερα καταλυτικό ρόλο στη σχέση σου θα παίξουν τα παράπονα και μιζέρια δεν φροντίσεις να τα περιορίσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό περίγυρο, καλά θα κάνεις να μην επικεντρώνεσαι σε μικρά πράγματα που δεν σε αφήνουν να δεις τη συνολική εικόνα.

ζώδια Φεβρουαρίουζώδιααστρολογικές προβλέψεις