Lifestyle|10.02.2020 02:09

Oscar 2020: Ο Σπάικ Λι τίμησε τον Κόμπι Μπράιαντ

Newsroom

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα απόψε στην 92η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2020, που πραγματοποιείται στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ, χωρίς οικοδεσπότη για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το ethnos.gr θα βρίσκεται στις οσκαρικές επάλξεις, καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, για να σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όλο το κόκκινο χαλί, την ατμόσφαιρα, τις βραβεύσεις, τους ευχαριστήριους λόγους, τη συγκίνηση, τα ευτράπελα, τις εκπλήξεις, τις απογοητεύσεις και γενικά όσα αξίζει να σχολιαστούν στην πιο λαμπερή βραδιά του κόσμου του θεάματος

Ο περσινός νικητής «Διασκευασμένου Σεναρίου» για το «BlackKkclansman», Σπάικ Λι, τράβηξε απόψε όλα τα βλέμματα καθώς τίμησε με τον δικό του τρόπο τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράϊαντ. Συγκεκριμένα, ο αμερικανός σκηνοθέτης, παραγωγός, συγγραφέας και ηθοποιός φόρεσε ένα μωβ σακάκι με το νούμερο «24», ένας από τους δύο αριθμούς, με τους οποίους μεγαλούργησε ο αμερικανός σούπερ σταρ. 

Σημειώνεται πως στις 24 Φεβρουαρίου στο Staples Center θα τελεστεί η κηδεία του θρύλου του NBA και των Λέικερς Κόμπι Μπράϊαντ και της 13χρονης κόρης του οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αεροπορικού δυστυχήματος. Το τελευταίο χειροκρότημα στον Black Mamba και τη Τζίτζι θα δωθεί στο «Staples Center» στο γήπεδο όπου ο Κόμπι μάγεψε τα πλήθη για είκοσι χρόνια.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία επιλέχθηκε καθώς ο Κόμπι αγωνίστηκε με το νούμερο 24, ενώ η Τζίτζι έπαιζε με το νούμερο 2 στην πλάτη. Σημειώνεται ότι στο Staples Center τελέστηκαν οι κηδείες του Μάικλ Τζάκσον ,αλλά και του ράπερ Νίπσεϊ Χασλ.

Κόμπι ΜπράιαντΣπάικ ΛιΌσκαρΌσκαρ 2020