Lifestyle|10.02.2020 17:52

Θεοδώρα Βουτσά: Στην Ελλάδα στο πλευρό του πατέρα της - Οι δηλώσεις της Κατσαβού

Newsroom

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η Θεοδώρα Βουτσά, η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, η οποία μένει μόνιμα με τον σύζυγο και την κόρη τους στην Ολλανδία. Η κόρη του Κώστα Βουτσά που απέκτησε από τον γάμο του με Θεανώ Παπασπύρου, έσπευσε να βρεθεί αμέσως στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται ο δημοφιλής ηθοποιός, στην εντατική μονάδα σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Η Θεοδώρα Βουτσά κοινοποίησε stories μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, προκαλώντας συγκίνηση στους followers της.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η άλλη κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου», στο ΣΚΑΪ και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Όπως είπε ο ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος προκειμένου να μην επιβαρύνεται η καρδιά του, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή. Η Σάντρα Βουτσά συμπλήρωσε ωστόσο πως «αν δεν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, κανείς δεν σου λέει είναι καλά ή δεν είναι καλά».

Διαβάστε ακόμα: Κώστας Βουτσάς: Τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, προχώρησε σήμερα σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο: «Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να είναι αισιόδοξος όπως κι εμείς και να στείλει στον Κώστα όλη του την αγάπη γιατί η αγάπη γιατρεύει και γιατί με την αγάπη του κόσμου θα βγει νικητής, θα νικήσει όπως ξέρει να κάνει πάντα». 

Όσο για το αν οι γιατροί θα τον ξυπνήσουν άμεσα με κάποιο τρόπο είπε: «Δεν ξέρω τέτοια λεπτομέρεια η ενημέρωση γίνεται καθημερινά στις 15:00 το μεσημέρι όχι μόνο για τον Κώστα για όλους τους ασθενείς. Θα πάω και θα περιμένω τα νεότερα». Μίλησε επίσης για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την υγεία και του ηθοποιού: «Αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου και των δημοσιογράφων. Κρατήστε αυτά που σας είπα εγώ και θα φροντίσουμε εγώ και η Σάντρα να σας κρατάμε ενήμερους».

Αλίκη ΚατσαβούΚώστας ΒουτσάςΘεοδώρα Βουτσά