Lifestyle|11.02.2020 17:34

Adele: Πιο αδύνατη από ποτέ - Η φωτογραφία με μέση δακτυλίδι

Newsroom

H 31χρονη Βρετανίδα superstar Αντέλ (Adele) έχει αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα και φωτογραφίες από την κοινωνική της ζωή κυκλοφορούν με το... σταγονόμετρο. Μετά από 8 χρόνια σχέσης και ένα παιδί, η Αντέλ χώρισε με τον σύζυγό της, Σάιμον Κονέσκι, γεγονός που άλλαξε την μέχρι τώρα αντίληψή της για την ευτυχία και την αυτοπραγμάτωση.

Οι φήμες ότι στη ζωή της αυτή τη στιγμή κυριαρχεί ο ράπερ Skepta (ο οποίος είναι πρώην σύντροφος του top model Ναόμι Κάμπελ) δεν επιβεβαιώνονται, ένα όμως είναι σίγουρο. Η Αντέλ έχει αποφασίσει να κάνει μεγάλες αλλαγές. 

 

Μια πηγή είχε δηλώσει στην Sun: «Η Αντέλ απολαμβάνει το νέο της πρόγραμμα γυμναστικής Reformer Pilates και φαίνεται πως έχει αποδώσει καρπούς. Είναι σημαντικό που έχασε κάποιο βάρος. Οι φίλες της είναι ενθουσιασμένες που τη βλέπουν έτσι. Έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της». Έχει κόψει τη ζάχαρη, κάνει προπονήσεις με βάρη και προσέχει τη διατροφή της. Σύμφωνα με τη Mirror, το «χεράκι» του στη μεταμόρφωση της Αντέλ έχει βάλει και η μέθοδος The Body Coach του Joe Wicks

Η πρόσφατη φωτογραφία της Αντέλ έχει κάνει τους θαυμαστές της να παραμιλούν. Η Αντέλ παραβρέθηκε στο Guy Oseary’s after party και εντυπωσίασε με ένα λεοπάρ φόρεμα οσκαρικών προδιαγραφών. Κυρίως σχολιάστηκε η πολύ λεπτή μέση της τραγουδίστριας, την οποία έχει καταφέρει να μειώσει με ειδική διατροφή και πολλή γυμναστική.

T
T
T
αδυνάτισμαΑντέλ