Lifestyle|11.02.2020 16:43

Τάκης Ζαχαράτος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του που έχει πεθάνει

Newsroom

Ο υπερταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος αποφάσισε να «γιορτάσει» με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τη γιορτή της μητέρας του, η οποία έχει φύγει εδώ και λίγα χρόνια από τη ζωή. Έτσι ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Μαμά μου χρόνια σου πολλά...ξέρω ότι είσαι πάντα εδώ... σε αγαπώ! Ο Τάκης σου», προκαλώντας τη συγκίνηση των διαδικτυακών του φίλου.

Ο αγαπημένος showman και κορυφαίος μίμος έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγαπημένη του μητέρα δημόσια. «Είμαι τόσο τυχερός που γεννήθηκα από αυτήν τη γυναίκα, τη Χαρίκλεια μου. Μου έμαθε τη ζωή, ήταν ο μάνατζερ και η καλύτερή μου φίλη. Γελούσαμε πολύ. Οι γονείς μου μπορεί να μην είχαν ιδιαίτερη μόρφωση –ο μπαμπάς μου ήταν σιδεράς και η μαμά μου ασχολιόταν με τα οικιακά- αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαν αγάπη, πλούσια συναισθηματική νοημοσύνη και μου τη μετέδωσαν» είχε αναφέρει στο περιοδικό «Εγώ». 

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έφυγε, μέχρι τη στιγμή που με πλησίασε ένα βράδυ στο θέατρο η μητέρα του συγγραφέα Θοδωρή Πετρόπουλου και μου είπε: “Αχ αγόρι μου, είσαι ορφανό”. Εκείνη την ώρα είπα ή θα διαλυθώ ή θα παραμείνω όρθιος. Αποφάσισα να φανώ δυνατός. Μια μέρα που μου έλειπε πολύ, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, είδα πως έχουμε την ίδια επιδερμίδα και είπα και όμως, υπάρχει μέσα μου η μαμά μου, ήταν τρομερά ανακουφιστικό αυτό» πρόσθεσε.

Η μητέρα του Τάκη Ζαχαράτου έφυγε από τη ζωή μέσα σε δύο μέρες από εγκεφαλικό. «Ήταν τεράστιο σοκ. Έφυγε όμως όπως ήθελε, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ούτε εκείνη, αλλά ούτε εμείς. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο ένστικτο, αλλά τις προηγούμενες ημέρες είχε φτιάξει τα μαλλιά της, είχε τακτοποιήσει τους λογαριασμούς της, είχε φροντίσει ακόμα και τάφο να αγοράσει. Διαλύθηκα με την απώλεια της μητέρας μου. Στην αρχή λειτουργούσα τελείως μηχανικά σαν ρομπότ. Άλλαξε ολοκληρωτικά το σώμα μου. Για ένα διάστημα έξι μηνών είχα πάθει ένα είδος αμνησίας και επαναλάμβανα τα ίδια πράγματα».

T
Τάκης Ζαχαράτοςinstagram