Lifestyle|12.02.2020 16:12

Χρήστος Μάστορας: Απόλυτη στήριξη και συγχαρητήρια από τους διάσημους

Newsroom

Τη δυσαρέσκειά του και τον θυμό του για όσους αποκαλούν τους Βορειοηπειρώτες «Νοτιοαλβανούς» εξέφρασε ο Χρήστος Μάστορας, τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες», με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος πρόσφατα συνεργάστηκε με τη σύζυγο του Τομ Χανκς Ρίτα Γουίλσον, ξέσπασε για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στο θέμα των μειωμένων συντάξεων των Βορειοηπειρωτών και τον νόμο Κατρούγκαλου. Ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι Βορειοηπειρώτες στήριξαν στις εκλογές, για να διορθώσει την κατάσταση: «Γιατί αν δεν το κάνετε, κάποια στιγμή θα διορθώσουμε κι εμείς το λάθος που κάναμε στις κάλπες! Kyriakos Mitsotakis» έγραψε στο Facebook ο Χρήστος Μάστορας.

Αρκετοί είναι οι επώνυμοι -Κωστής Μαραβέγιας, Γρηγόρης Γκουντάρας, Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.- που στέκονται στο πλευρό λέγοντας πως έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφει. Για παράδειγμα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανέφερε: «Μπράβο σου Χρήστο συμφωνώ απόλυτα με το κείμενό σου. Επίσης, ένας καλλιτέχνης δεν κρίνεται μόνο από τα τραγούδια και τη σκηνική παρουσία του. Κρίνεται και μέσα από τις θέσεις του προς την κοινωνία. Είσαι σωστός. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν, ΤΩΡΑ». 

Σε σχόλιό του ο Χρήστος Μάστορας εξηγεί για τις φωτογραφίες που ανέβασε με τον προπάππου του και συνόδεψε το post: «13 χρόνια φυλακή επειδή ήταν Έλληνας και δεν το έκρυβε... και στην Τρίτη φωτογραφία είναι ένα κομμάτι χαρτί από την Ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τότε που τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο Έθνος... Μάταια κρεμασμένο σε έναν τοίχο κι αυτό...».

T

Χρήστος Μάστοραςνόμος Κατρούγκαλου