Lifestyle|13.02.2020 17:44

Στέφανος Τσιτσιπάς - Στεφανία Λυμπερακάκη: Συνάντηση στο Ρότερνταμ και σχόλια για Eurovision

Newsroom

Στέφανος Τσιτσιπάς, Στεφανία Λυμπερακάκη! Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Ρότερνταμ, όπου θα φιλοξενηθεί η Eurovision 2020, και πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους. Στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους, ανέβασε η ίδια η νεαρή τραγουδίστρια στο Instagram, η οποία έγραψε πως ελπίζει τον Μάιο να κάνει όλους τους Έλληνες όσο υπερήφανους τους έχει κάνει και ο διεθνούς φήμης τενίστας, τονίζοντας ότι είναι τιμή της που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

O φετινός μουσικός διαγωνισμός της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, με τη Στεφανία Λυμπερακάκη να εκπροσωπεί την Ελλάδα, με το τραγούδι «Supergirl».

«Σε ευχαριστώ Στέφανε Τσιτσιπά που με κάλεσες στο Rotterdam Ahoy για το ABN AMRO World Tennis Tournament! Ήταν τόσο ωραία που σε είδα εν δράσει! Τον Μάιο, θα έχω επίσης την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας την Ελλάδα, σε αυτό το στάδιο. Ελπίζω να κάνω τους συμπατριώτες μου Έλληνες τόσο υπερήφανους, όσο τους κάνεις εσύ με το ξεχωριστό σου ταλέντο!», έγραψε η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία να θυμίσουμε πως γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της.

«Βλέπω από 8 χρονών τη Eurovision», ακούγεται να λέει ο Στέφανος Τσισιπάς την ώρα που φωτογραφίζεται με τη νεαρή τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια τη ρωτά πώς είναι να τραγουδά μπροστά σε τόσο κόσμο, με τη 17χρονη να λέει «πάρα πολύ ωραία».

T


Στεφανία ΛυμπερακάκηEurovision 2020Στέφανος ΤσιτσιπάςΡότερνταμ