Lifestyle|09.12.2018 11:47
Λάκης Γαβαλάς: Ήμουν η καλύτερη «γκόμενα» του εμπορίου (vid)
NewsroomΑυτές τις μέρες, ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται στην Κύπρο και μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» για τις δύσκολες μέρες που πέρασε στην φυλακή, αλλά για τα ελληνικά ριάλιτι.
«Το πρώτο τρίμηνο της φυλάκισής μου ήταν πολύ δύσκολο. Καταπατήθηκε η αξιοπρέπεια μου. Σκεφτόμουν γιατί βρέθηκα στην φυλακή. Δεν έκανα ναρκωτικά, ήμουν η καλύτερη γκόμενα του εμπορίου, γιατί είχα όλες τις εταιρίες και τζίρο... Υπήρχε δυσχέρεια να πληρώσουν οι πελάτες και η εταιρία έπαθε οικονομική καταστροφή», δήλωσε ο Έλληνας σχεδιαστής.
«Είμαι 66 χρονών. Είμαι 74 κιλά, όταν βγήκα από την φυλακή ήμουν 69 κιλά, το μόνο καλό που μου έκανε η φυλακή. Έκανα διατροφή», συμπλήρωσε.
Διαβάστε ακόμη
- Η «μαύρη» καταγραφή των πυρκαγιών: 118 κτίρια κρίθηκαν «κόκκινα» - Ολοκληρώθηκαν 325 αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές
- Η πρώτη δήλωση της οικογένειας της 38χρονης Βρετανίδας που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη
- Ντύθηκε «Χάρος», ανέβηκε στην οροφή νοσοκομείου και κοιτούσε επίμονα τους ασθενείς
- «Όχι γκέι 17 Pro, αλλά σπασμένο 11άρι»: Ρώσοι διαλύουν τα iPhone τους στο TikTok για να... γίνουν πιο άνδρες