O Ζαχίρ του «MasterChef» συγκινεί: Εχω να δω τη μητέρα μου 20 χρόνια
NewsroomΤο βράδυ της Δευτέρας (24/2), ο Ζαχίρ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και διηγήθηκε πώς έφυγε από το σπίτι του, με την προτροπή των γονιών του σε ηλικία μόλις 10 ετών, αναζητώντας μία καλύτερη ζωή μακριά από τον πόλεμο.
Περιέγραψε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια που εργαζόταν σε οικοδομές και κοιμόταν σε παραπήγματα. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως ένιωσε όταν έμαθε ότι έχασε από βόμβα την αδελφή του και τον πατέρα του, και συγκινήθηκε όταν συνειδητοποίησε πως έχει να δει τη μητέρα του εδώ και 20 χρόνια.
«Τη μητέρα μου έχω να τη δω 20 χρόνια. Την έχω δει από φωτογραφίες, αλλά από κοντά όχι. Όταν επικοινωνήσαμε και της είπα για το MasterChef, μου έλεγε "τι είναι αυτό;" και αν θα με βοηθήσει στο μέλλον. Δεν με έχει ξαναρωτήσει από τότε τι κάνω και με τι ασχολούμαι. Είναι γύρω στα 70-75. Είναι δύσκολο να τη ξαναδώ, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου. Όσες φορές το σκέφτομαι, παθαίνω ψυχολογικά. Η μαμά μου είναι τώρα στο Αφγανιστάν με τον μικρό αδερφό μου. Είναι λίγο καλύτερα τώρα εκεί από όταν έφυγα εγώ, αλλά ο κίνδυνος υπάρχει ακόμη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του «MasterChef».
- Οργή της Ελλάδας μετά το ντροπιαστικό βίντεο με τους ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla - Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ
- Έφτασε η ώρα των ανακοινώσεων για Καρυστιανού - «Δίπλα μας θα βρεθούν άνθρωποι φυτευτοί»
- Και επίσημα τίτλοι τέλους για το «Survivor» - Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
- Πέθανε ο frontman των Boston, Tommy DeCarlo - Η συγκινητική διαδρομή από το Home Depot στη σκηνή της θρυλικής μπάντας