Lifestyle|08.12.2018 17:03
Σκέτη «κόλαση» η Πάολα στην πρεμιέρα της (vids)
NewsroomΠιο σέξι από ποτέ εμφανίστηκε στην πίστα του Gazi Live η Πάολα στη χθεσινή πρεμιέρα της (7/12). Στην αρχή εμφανίστηκε με ένα σέξι ασημί κορμάκι που αναδείκνυε το γυμνασμένο κορμί της, ενώ λίγη ώρα μετά επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα.
Η γνωστή τραγουδίστρια μάγεψε για μια ακόμα φορά τους θαυμαστές της κάνοντας ένα show, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει. Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατέρας της κόρης της και στενός συνεργάτης της Φώτης Ζογλοπίτης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως αποχωρεί από το σχήμα μετά από διαφωνία που είχε με τον Νότη Σφακιανάκη.
Διαβάστε ακόμη
- Υπογράφηκε ηλεκτρονικά η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Τι προβλέπει - «Ανοίγουν τα Στενά την Παρασκευή» λέει ο Τραμπ
- Κυκλοφοριακό «κραχ» στην Αττική: Ξεκλειδώνει ο κόμβος Μεταμόρφωσης, στο συρτάρι τα μεγάλα έργα-ανάσα
- Όσα είπε ο Τσίπρας στη Νίκαια: «Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση» - Το νέο αφήγημα, το δίλημμα, το στοίχημα
- Η απειλή του 25%, το τέλος του Φάμελλου και η αμερικανική απόβαση στον Κυπαρισσιακό