Madonna: Σοβαρό ατύχημα επί σκηνής - Ακύρωσε συναυλία στο Παρίσι
NewsroomΤο τελευταίο καιρό, η Μαντόνα (Madonna) έχει προχωρήσει σε ακύρωση αρκετών συναυλιών της, εξαιτίας του τραυματισμού στο γόνατό της, αλλά αυτή τη φορά, ένα νέο ατύχημα την έκανε να μεταθέσει εμφάνισή της στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη, η βασίλισσα της ποπ βρισκόταν στην Πόλη του Φωτός, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, όταν έπεσε από την καρέκλα της, με συνέπεια να ξεσπάσει σε κλάματα.
Ένας από τους χορευτές της, έσπευσε να τη βοηθήσει, ωστόσο το χτύπημα ήταν αρκετά σοβαρό και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Ένας φίλος μου που πήγε στη συναυλία της Madonna, μου είπε ότι στο τέλος του Vogue, δεν μπόρεσε να κάτσει στην καρέκλα και έπεσε κάτω», έγραψε κάποιος στο Twitter.
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό, η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει την ερχόμενη Κυριακή στο Παρίσι. «Μετά λύπης σας πληροφορούμε ότι το σόου της Μαντόνα… ακυρώθηκε, εξαιτίας μόνιμων τραυματισμών» έγραψε το Grand Rex στον ιστότοπό του. Σύμφωνα με την Parisien, η ποπ τραγουδίστρια έχει υποστεί ρήξη τένοντα στο γόνατο.
Οι εμφανίσεις της στο Παρίσι θα ολοκληρώνονταν στις 11 Μαρτίου στα πλαίσια της περιοδείας της «Madame X Tour», αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο εάν τελικά θα γίνουν όλες.
- Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
- Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
- Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
- Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο