Lifestyle|02.03.2020 15:58

Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας (1-7/3): Δυσκολίες λόγω Ερμή και Πανσελήνου

Βίκη Παγιατάκη

Εβδομάδα με δύο πλανητικές αλλαγές και στην... ουρά της η προετοιμασία μιας Πανσελήνου που θα κορυφωθεί τη Δευτέρα 9 στο ζώδιο της Παρθένου. Η επίδραση θα είναι πιο φανερή σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς. Ο Ερμής στην ανάδρομη τροχιά του έως και την Τετάρτη δυσκολεύει Παρθένους, Τοξότες και Διδύμους. Από την Πέμπτη και ύστερα Ταύρους, Σκορπιούς και Λέοντες. Εως και την Πέμπτη η Αφροδίτη βοηθάει σε οικονομικά και σχέσεις Κριούς, Λέοντες Τοξότες, Διδύμους και Υδροχόους. Από την Παρασκευή και μετά δώστε προσοχή σε αυτά Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Καρκίνοι και Ιχθύς.

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια. 

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 1-7 Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Ασφαλώς και η παρουσία του ανταγωνιστικού και απρόβλεπτου Αρη στον Αιγόκερω δεν σας επιτρέπει να νιώσετε ήσυχοι και ασφαλείς από περίπου τις 17 Φεβρουαρίου και μετά, αλλά για να αναπτερώσω το ηθικό σας σας ενημερώνω ότι η τελευταία εβδομάδα αυτού του μήνα θα δημιουργήσει νέες καλύτερες συνθήκες για εσάς. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που η βοηθητική κάπως Αφροδίτη για τα οικονομικά και τις σχέσεις σας παραμένει στο ζώδιό σας. Την Παρασκευή θα μετακινηθεί στον Ταύρο αλλά και η νέα της θέση δεν είναι αρνητική για εσάς και τα συμφέροντά σας. Το τέλος αυτής της εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα η Κυριακή στις 8 προετοιμάζει μια Πανσέληνο που θα γίνει τη Δευτέρα 9 στην Παρθένο. Φροντίστε όσο καλύτερα γίνεται υγεία και εργασία.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη και από Παρασκευή απόγευμα έως Κυριακή μεσημέρι | Ημέρες προσοχής: Τετάρτη, Πέμπτη

ΤΑΥΡΟΣ (21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ)

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου αρχίζει σχετικά καλά, αλλά από το μέσον της και μετά αλλάζει σημαντικά το κλίμα. Ερχεται με δύο νέα στοιχεία. Ενα αρνητικό και ένα θετικό. Ας ξεκινήσουμε με τον Ερμή που από την Πέμπτη και μετά στην ανάδρομη τροχιά του αρχίζει να δυσχεραίνει κάπως την καθημερινότητά σας. Θα χρειαστεί, λοιπόν, μεγαλύτερη παρατηρητικότητα και προσοχή σε συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, τιμολόγια, μεταφορικό μέσο, σπουδές, μετακομίσεις, γραφειοκρατία, γενικώς και ό,τι αφορά το παιδί. Σε αυτά μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα, αθετήσεις ή καθυστερήσεις. Το καλό νέο είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας την Παρασκευή. Αυτή θα είναι το θετικό αντίβαρο στα όποια αρνητικά, ιδιαίτερα στα οικονομικά, στις σχέσεις και στα αισθηματικά σας.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Τετάρτη και Πέμπτη | Ημέρες προσοχής: Από Παρασκευή έως Σάββατο μεσημέρι

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Σύνθετη όπως φαίνεται θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου για εσάς, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής έως τις 9 του μηνός θα συνεχίζει τις ανάποδες φούρλες στην τροχιά του. Από τις 10 όμως και μετά θα βρίσκεται σε κανονική και όχι ανάδρομη τροχιά. Βέβαια το κλείσιμο αυτής της εβδομάδας και το ξεκίνημα της επομένης απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή παντού, καθώς στις 9 θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο μια Πανσέληνος που σας αφορά. Εως και την Τετάρτη, λοιπόν, φανείτε περισσότερο προσεκτικοί με τη γραφειοκρατία και ακόμα με συμφωνίες, σπουδές, μεταφορικό μέσο, σπουδές και ταξίδια. Ολα αυτά και άλλα πολλά μπαίνουν σε καλύτερη τροχιά από τις 10 και μετά. Εως και την Πέμπτη περισσότερο -αλλά και μετά δεν σας τα χαλάει- βοηθός σας και ιδιαίτερα σε οικονομικά και σχέσεις θα παραμένει η Αφροδίτη. Πρόβλεψη παντού και μέτρο, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο | Ημέρες προσοχής: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Ενα νέο τοπίο διαμορφώνεται καθημερινά από τις 17 Μαρτίου περίπου και μετά και η κάπως σύνθετη και όχι εύκολη φάση που ξεκίνησε τότε ακόμα συνεχίζεται. Το καλό είναι ότι προς το τέλος του ο Μάρτιος θα αρχίσει να δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε βασικούς τομείς της ζωής σας και να επιλύει αρκετά προβλήματα όπου υπάρχουν. Προς το παρόν έως και την Πέμπτη συνεχίζεται είτε το... μπαράζ εξόδων είτε τα μειωμένα έσοδα. Από την Παρασκευή όμως και μετά θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για να υπάρξει κέρδος ή να ρυθμιστούν προβλήματα και εκκρεμότητες που αφορούν τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας. Στην πραγματικότητα θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε και να ανανεώσετε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν αλλά και να επιδιώξετε και τη δημιουργία νέων.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή | Ημέρες προσοχής:

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Ο Μάρτιος κάνει την εμφάνισή του με κάπως ασαφή χαρακτηριστικά για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπολογίζετε, πριν αποφασίσετε το καθετί, τις συνθήκες και τις καταστάσεις που επικρατούν και όχι μόνο το πρόγραμμα και τις επιδιώξεις σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι το ξεκίνημα αλλά το τέλος του Μαρτίου που θα επανακαθορίσει πολλά πράγματα στην επαγγελματική, την οικογενειακή ή την αισθηματική σας ζωή. Εως και την Τετάρτη αυτής της εβδομάδας υπάρχει μια κάποια μεγαλύτερη δυνατότητα για να ρυθμιστούν θέματα και καταστάσεις που σχετίζονται με έντυπα, έγγραφα, λογαριασμούς, αποδείξεις, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, μετακομίσεις, μεταφορικό μέσο, ΜΜΕ, παιδιά και ταξίδια. Ακόμα έως και την Πέμπτη η εύνοια είναι κάπως πιο ουσιαστική σε οικονομικά, σχέσεις και αισθηματικά. Από την Παρασκευή σε αυτά πιο προσεκτικά.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο | Ημέρες προσοχής: Κυριακή 1η Μαρτίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Με δύο θετικά και ένα αρνητικό στοιχείο καταφθάνει η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου σε σχέση με εσάς. Το πρώτο καλό που θα σας λύσει τα χέρια σε πολλά ζητήματα είναι η μετακίνηση του Ερμή την Πέμπτη από τους Ιχθύς στον Υδροχόο, έστω και μέσα από ανάδρομή τροχιά. Την Τρίτη στις 10 επιτέλους θα φαίνεται μέσα από κανονική τροχιά. Από την Πέμπτη, λοιπόν, και μετά θα είναι κάπως πιο εύκολο να φροντίσετε θέματα πού σχετίζονται με σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, αιτήσεις, αποδείξεις, λογαριασμούς, παιδιά, μεταφορικό μέσο και γραφειοκρατία γενικώς. Από την Παρασκευή αρχίζει ένα καλύτερο διάστημα για οικονομικά και αισθηματικά, αλλά την ερχόμενη εβδομάδα ξεκαθαρίζει πλήρως το τοπίο σε αυτά με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας τη Δευτέρα στις 9. Το ουράνιο αυτό γεγονός αρχίζει να… ψήνεται από την Κυριακή.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Τετάρτη και Πέμπτη | Ημέρες προσοχής: Δευτέρα και Τρίτη

ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι και ο Μάρτιος στο ξεκίνημά του δεν διαφέρει σε μεγάλο ποσοστό από το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου που ξεκίνησε να βάζει κάποια νέα δεδομένα σε κάποιον από τους βασικούς τομείς της ζωής σας: στην εργασία, στα οικονομικά, στα οικογενειακά, στα αισθηματικά κ.λπ. Υπάρχουν όμως δύο πλανητικές μετακινήσεις που μπορεί να βοηθήσουν κάπως και να γλυκάνουν την ανταγωνιστική, κουραστική έως και εξαντλητική επίδραση των Αρη Κρόνου και Πλούτωνα, που σας... χτυπούν συντονισμένα από το ζώδιο του Αιγόκερω από τις 17 Φεβρουαρίου και μετά. Βέβαια την Πέμπτη αρχίζει ο Ερμής -έστω και ανάδρομος έως τις 9- να δίνει μικρές ανάσες σε σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Από την Παρασκευή και μετά σταδιακά ένα μικρό χαμόγελο θα εμφανιστεί σε οικονομικά και σχέσεις.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή από το απόγευμα έως Κυριακή μεσημέρι | Ημέρες προσοχής: Από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Μικρές οι εύνοιες και οι σιγουριές που σας προσφέρει ο Μάρτιος στο ξεκίνημά του, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό το ξεκίνημα έστω και έτσι είναι κάπως καλύτερο από το τελείωμά του και αυτό το τελευταίο αφορά περισσότερο εσάς του Οκτωβρίου. Εως και την Τετάρτη όμως αυτής της εβδομάδας ο Ερμής έστω και στην ανάδρομη τροχιά του -γιατί στην κανονική του θα βρεθεί από τις 10 και μετά- είναι κάπως πιο ευνοϊκός για εσάς. Επωφεληθείτε, λοιπόν, στο να ρυθμίσετε και γρήγορα ό,τι έχει να κάνει με σπουδές, συμφωνίες, κάρτες, λογαριασμούς, αιτήσεις, έντυπα και έγγραφα γενικώς και ακόμα παιδιά, μεταφορικό μέσο και ταξίδια. Από την Πέμπτη και μετά πιο προσεκτικά σε αυτά. Εως και την Πέμπτη, επίσης, έχετε και τις πιο ευνοϊκές ημέρες της εβδομάδας για τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας αλλά και τα αισθηματικά. Κόντρα σας η... αρμόδια Αφροδίτη από Παρασκευή και μετά. Οχι υπερβολές, λοιπόν.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Τετάρτη και Πέμπτη | Ημέρες προσοχής: Κυριακή, Παρασκευή και Σάββατο

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Με δύο δυνατά νέα στοιχεία έρχεται ο Μάρτιος στην πρώτη του εβδομάδα. Το ένα θετικό και το άλλο δύσκολο. Το πρώτο και καλό, λοιπόν, είναι ότι ο Ερμής, που σας ταλαιπωρεί από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά, την Πέμπτη έστω και ανάδρομος μπαίνει σε πιο ευνοϊκή θέση για εσάς. Για αυτήν αλλά και για την ερχόμενη εβδομάδα… καθαρίζετε κάπως με αυτόν. Σπεύστε, λοιπόν, από Παρασκευή και μετά να ρυθμίσετε πάσης φύσεως έντυπα και έγγραφα, κάρτες, συμφωνίες, μεταφορικό μέσο, παιδί, ταξίδια, ΜΜΕ και σπουδές. Ομως έως και την Πέμπτη θα υπάρχει και μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια σε οικονομικά, σχέσεις και αισθηματικά. Σκεφτείτε, παρατηρήστε και συζητήστε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Και αυτό προκειμένου να περιορίσετε τις δυσκολίες που μπορεί να δημιουργήσει η Πανσέληνος που προετοιμάζεται από την Κυριακή στις 8 και θα κορυφωθεί τη Δευτέρα στις 10 στην Παρθένο.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Παρασκευή και Σάββατο | Ημέρες προσοχής: Δευτέρα, Τρίτη, Κυριακή 8

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Το ότι ζείτε ανεπανάληπτες στιγμές -θετικές και αρνητικές- από τον Δεκέμβριο του 2017 και μετά δεν αμφισβητείται σε καμία περίπτωση. Κάποιες από αυτές υπήρξαν από τις 17 Φεβρουαρίου και μετά και μερικές θα έλθουν και μέχρι τις 30 Μαρτίου. Ε... μετά μπορείτε να ελπίζετε και σε λίγη... ησυχία. Η εβδομάδα αυτή φέρνει είναι η αλήθεια και κάτι θετικό για να σας συντροφεύει και να λειαίνει κάπως τις δυσκολίες έως το τέλος του μήνα που η ρευστότητα παντού θα είναι μεγαλύτερη. Σε αυτό εμπλέκεται και η Αφροδίτη που από την Πέμπτη και μετά θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Από εκεί θα σιγοντάρει κάπως τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας αλλά και τις σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Η παρουσία όμως του Αρη στο ζώδιό σας -εκτός από την παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα- ενδέχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή και την ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό εάν υπάρχει κάτι κρυφό, προσέχετε τυχόν αποκαλύψεις.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή 1η | Ημέρες προσοχής: Από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Με μια σημαντική πλανητική επίσκεψη για εσάς ξεκινάει ο Μάρτιος. Στην ανάδρομη τροχιά του -την οποία θα κρατήσει έως τις 9 Μαρτίου- την Πέμπτη έρχεται στο ζώδιό σας. Η παρουσία του εκεί θα δώσει μια πιο δυναμική ώθηση σε μία σειρά θεμάτων που σχετίζονται με σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, γραπτά και έντυπα γενικώς και βέβαια κάρτες, λογαριασμούς, ταξίδια, μεταφορικό μέσο και παιδιά. Αυτή η εβδομάδα, όμως, έως και την Πέμπτη συντηρεί μια μεγαλύτερη εύνοια σε οικονομικά, περιουσιακά και πάσης φύσεως συμφέροντα, γι’ αυτό μην αργοπορείτε ενέργειες και αποφάσεις. Οι ημέρες έως και την Πέμπτη, όμως, προσφέρονται περισσότερο για να ανανεώσετε σχέσεις τρυφερές ή άλλες και βέβαια να κάνετε και καινούργιες. Φιλικές, κοινωνικές ή αισθηματικές. Από την Παρασκευή και μετά όμως να είστε πιο προσεκτικοί και ευέλικτοι.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα και Τρίτη | Ημέρες προσοχής: Κυριακή, Παρασκευή και Σάββατο

ΙΧΘΥΕΣ (20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Η περίοδος των γενεθλίων μας, όπως είναι γνωστό, μας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και ανήσυχους. Χρόνια σας πολλά και καλά και μη βιαστείτε να κρίνετε τον καινούργιο μήνα από το ξεκίνημά του κιόλας. Αυτό γιατί τα μηνύματα αυτής της εβδομάδας είναι λίγο αλληλοσυγκρουόμενα και γι’ αυτό ευθύνονται δύο παράγοντες. Ο ένας είναι η παρουσία του Ερμή που θα είναι ουσιαστική έως και την Τετάρτη. Την Πέμπτη -πάντα σε ανάδρομη τροχιά- περνάει από το ζώδιό σας στον Υδροχόο. Αυτό θα μειώσει κάπως τη νευρικότητα, ενώ θα μπορέσετε στην πορεία να δείτε κάποια πράγματα πιο καθαρά. Αυτό που καθιστά όμως πραγματικά ρευστή και κάπως αβέβαιη αυτή την εβδομάδα είναι η Πανσέληνος που θα προετοιμαστεί από την Κυριακή στις 8 και που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 9 απέναντί σας στην Παρθένο. Σχέσεις και συνεργασίες επί τάπητος…

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Τετάρτη και Πέμπτη | Ημέρες προσοχής: Δευτέρα, Τρίτη, Κυριακή 8

ζώδιαΒίκη Παγιατάκηζώδια Μαρτίουαστρολογικές προβλέψεις