Lifestyle|03.03.2020 13:55
Ατύχημα για την Κατιάνα Μπαλανίκα - Ποια θα την αντικαταστήσει στο θέατρο
NewsroomΈνα σοβαρό ατύχημα είχε η Κατιάνα Μπαλανίκα, το απόγευμα της Κυριακής. Η αγαπημένη ηθοποιός την ώρα που έβγαινε από ένα ταξί, έπεσε και έπαθε κάταγμα στο ισχίο της. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή «Πρωινό».
Σημειώνεται ότι η Κατιάνα Μπαλανίκα πρωταγωνιστεί στην sold out παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του», στο θέατρο Ήβη. Εξαιτίας του ατυχήματος, θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις θεατρικές της υποχρεώσεις. Προσωρινά, θα την αντικαταστήσει η συνάδελφός της, Ελένη Κρίτα, η οποία είναι στενή φίλη και συνεργάτιδα του Γιώργου Καπουτζίδη.
Διαβάστε ακόμη
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους